Fornøyd med meg selv i dag!

  •   

I dag er jeg litt fornøyd med meg selv. Matildeteppet er ferdig og skal nå bare pakkes og sendes, Ludvik nummer 4 er snart ferdig, den skal flytte til Storodden og bo hos min svigerinne der. Nå har jeg enda litt igjen i jobbglasset, men ingen ting som henger over meg. Ikke verre enn at jeg lar være å tenke på det som ligger der en stund. I dag venter jeg besøk av min venninde Astrid, hun har ferie og er derfor tilgjengelig midt på blanke formiddagen. 

For en tid tilbake så jeg en oppskrift i et Ukeblad. Det var noen små kaker som hadde kjeksbunn og et fyll som bestod av Smørbukk karameller og fløte. Disse tenkte jeg skulle bake og handlet indigrensene, men glemte Smørbukken. I går kjøpte jeg Smørbukkene, men fant ikke oppskriften. Jeg lette vel og lenge oppe blandt de små grå og fant til slutt ut at oppskriften sikkert ligger på hytta. TYpisk meg….

I skrivende stund sitter husets firbente yndling å ser bedende på meg, morgenturen står for tur. Han er plutselig begynt å dra seg til etter en periode hvor vi var sikker på at det gikk feil vei med han og virtker nå glad og full av livsglede. Han har begynt å spise igjen og plutselig likner han mere på seg selv igjen. Forhåpentligvis henger han med en stund enda……

Siste innlegg