Borte bra….men!

  •   

I dag dro vi tidlig hjem fra hytta. Når været er grått og trist er det enda tristere på Helandsjøen enn noe annet sted hvor jeg har vært i dårlig vær. Skodden ligger langt ned i fjellsidene og alt er gråere enn grått. Nå var det ikke all verdens vær i går heller, men grilling ble det likevel. Anne-Lise og jeg har malt fuglekasser med god hjep av lille Andreas som er maleekspert, der i gården tregs det ikke noen opplæring…dette kan han. Han maler både kasser, bordet under  og seg selv, men det fnyser han bare av, maling går av så da så… Nå er to av kassene kommet på veggen og en ligger til tørk før den siste finishen. Midt oppe i malingen kom også Dorthea og Gunnhild så det ble en bra gjeng på middag. 

Mitt yngste barnebarn gå oss noen urolige timer i går, han hadde  hanglet periodevis i to-tre uker og Hege tok han med på legevakten. Legen mente han var veldig syk, men de greide ikke å finne ut hva som var galt med han. Han ble innlagt og undersøkt på kryss og tvers, men fremdeles uten at de greide å finne annet enn en halsbetennelse. Men jeg er bestemor og bestemødre bekymrer seg. Gutten er dyrebar slik alle barn er dyrebare og heldigvis er han bedre i dag etter noen doser pencilin. 

Andreas er fremdeles her, han har savnet mormor og morfar og trenger en litt større dose enn bare helgen. Nå var det så lenge siden han hadde vært hjemme hos oss så nå måtte han bare hit. Det var ikke råd for annet. 

    1. huffda, hvordan går det med gutten nå? Det blir ofte kritisk med disse små, men det snur like fort igjen, skal du se.)))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg