Verdens beste!

Min mann er versens beste. I går kjøpte han  et lenge etterlengtet Macroobjekt til kameraet mitt i sommergave.  Jeg var ikke tung og be, veien til fotobutikken ble rimelig kort. Nå er jeg desverre ikke helt oppdatert i fotografspråket og traff naturligvis på en besservisser som briljerte med fototermer og vanskelig nisjespråk. Men etter at jeg ba han måtte jekke seg ned et par hakk og snakke norsk til meg ble det skikkelig trivelig. Jeg hater alle bokstaver og tall som blir presentert når man snakker elektronikk. Det er ikke en del av min oppdragelse eller skolering. Jeg er oppvokst med en av og en på knapp og thats it.  I voksen alder har det vært lommeboka og ikke bokstaver og tall som har bestemt modellene. Bruksanvisningen er enda verre, forstår man ikke fotospråket på norsk blir det ikke bedre når det presenteres på engelsk. Nå leser jeg ikke bruksanvisninger på norsk heller, det er jeg rett og slett for god til og så er det så kjedelig.  Prøv og feilemetoden fungerer på det meste har jeg funnet ut til min manns store fortvilelse. Det er ikke bare-bare å være gift med meg. Jeg hadde i hvert fall ikke orket det. Men for å si det slik….jeg er fornøyd…tralalalala jeg har fått et nytt leketøy….jeg skal fotografere. 

Nå er det herlig med digitale dippedupper da. Man kan knipse så mye man orker og ta vare bare på de som er bra. Jeg tar alltid mange bilder og sletter de jeg ikke liker. 

 

7 kommentarer
  1. Ååå, heldige deg, jeg også vil ha et sånt.. Bruksanvisninger er noe herk, jeg har maaaange ubrukte i skapet, thi hi.. Lykke til med fotograferingen, vi må snart få en smakebit da! Riktig god helg, Siv 🙂

  2. he he så nå skal fruen krype i ankelnivå og fotografere det vi ikke ser med det blotte øyet,hi hi:))neida jeg tuller:)gratulerer og jeg er helt enig med deg,tror jammen vi gikk på samme skule:)no må du bare kose deg så lærer du etterhvert:)

  3. Heldige du og heldige mannen din som er “verdens beste”. Måtte le da jeg leste det du skrev fra butikken – godt du fikk jekket han ned noen hakk. Enkelte har bare så utrolig behov for å briljere…….. Jeg har opplevd det samme, så på fotovideo-butikken her i Oslo har jeg “min” mann som snakker forståelig norsk. Jeg kjøpte makroobjektiv i sommergave til meg selv i fjor (har ingen verdens beste som kan gi meg et…..) Dessverre har det ikke blitt brukt så mye, har noen knær som ikke er samarbeidsvillige, dvs jeg kommer ikke ned på kne lenger) Men har bestemt meg for å trene mer på makro i sommer.
   Lykke til med et flott leketøy!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg