Det gikk jo bra…..

I går fikk jeg gele med fransk manikyr på tåneglene, det tok et par evigheter før alt var klart, men nå ser føttene betraktelig bedre ut enn resten av kjerringa. Så er jeg antagelig ikke øverst på julekortlista til værgudene for det øser ned i dag. Drømmen om å vifte med de nye tærene ute i solskinnet brast rimelig fort denne morgenen. Nå er det ikke så vidt meg bekjent noen klageinnstans for dårlig vær, men det synes jeg egentlig det burde være. Men tærne er der inni i sokkene og om det skulle finne på å bli vær til det så skal de frem i rampelyset.

Så var det martna med to toåringer og en firåring. Toåringer liker ikke å sitte i vogn, derimot liker de å springe hver sin vei. Firåringer er for kjekke til å holde i handa og mormor hadde hjertet i halsen et par ganger da han plutselig var ut av syne. Men fireåringer liker å kjøre karusell og det gjør toåringer også. Tre blide ansikt med store smil ble forevighet og vist på “Midtnytt” i går. Smilene var ikke like store da vi skulle løfte dem av, men det gikk heldigvis midtnytt glipp av. Firåringen ville ha sukkerspinn så da hadde han det å klisse med, toåringene fikk kjærlighet på pinne, det var kort å godt et genistrek for da var de plutselig villig til å sitte i vognen. Tre timer og tom lommebok senere tok vi bussen tilbake med tre stuptrøtte, men fornøyde unger. Resten av kvelden hvilte mormor og morfar. Likevel…alle stunder med barna gir oss noe som er veldig verdifult, de myke kinnene, forundringen, gleden, det å virkelig se og oppleve slik små barn gjør…..herlig….

 

4 kommentarer
  1. pøsregn du,det var ikke kjekt nei.Såg jo på værmeldingane att dei meldte om delvis sol og noen skyer hos dere men ikke regn,krysser fingrane for att været snur før dagen er omme.
   Godt du hadde bestefaren med i går da:)det hørtes jo litt slitsomt ut :))

  2. Så morsomt at dere kom på Midtnytt, da.
   Du beskriver veldig bra hvordan det er å ha med seg toåringer og fireåringer på tur. Jeg ser det for meg:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg