Fint skal det være…..

Det er onsdag og alt jeg vet om denne dagen tyder på at det skal bli en av de bra. Nå når alle de kjeldelige morgenrutinene er overstått skal jeg sykle til Heimdal for å ta fotpleie og så shellakk på tåneglene. Dette er fast takst på sommeren, men i år er jeg litt senere ute enn vanlig. Her har ikke vært vær nok til å gå barbent. Nå etter i formiddag skal jeg gå med tærene bare om det ryker eller fyker eller så er vel hele greia bortkastet. Jåla jåla rattata……… fint skal det være om halve baken henger ut. Nå ser ikke været i dag ut som et vær for bare føtter, men jeg skal ganne frem solen når jeg bare har fått pyntet meg ferdig.  

Så er det ferieavslutning på pannekakedagene. Til helgen tar foreldrene ferie og da reiser de bort. Så må vi kose oss litt ekstra i dag…Nå er det martna i byen og jeg kunne hatt lyst til å ta med hele gjengen til byen, men vet ikke helt om vi klarer å holde styr på dem. To toåringer og en fireåring….i menneskemylderet kan bli litt for mye, men så er det jo slik at også de må få være med å få noen fine opplevelser så vi får se. Hadde egentlig vært en fin avslutning, martnasmat og martnastasj…..alt ungene kan begjære…..så da så….

6 kommentarer
  1. Høres kjekt ut med martnasdag, men kanskje litt vanskelig å holde styr på alle ja, du må ha lykke til med farge på tærne, jeg bruker ullsokker om sommeren også så det er bortkastet på meg ;0)

  2. Høres ut som en herlig dag, men jeg hadde nok også vært litt betenkt i forhold til den martnasturen.. Håper det blir masse finvær så du kan vifte med tærne, Siv! Ha en flott dag 🙂

  3. hva er martnadag?litt stæsj på tåneglene er bare søtt nå om sommeren,jeg maler mine selv og i år går jeg for blanke negler uten fare:))håper du får gå barbeint no da,jeg skjønner no att vi er av dei heldige i sommer for her er det sol og varme hver dag:))

  4. Ble det marked på hele familien i dag? Å jaaaa, å gå barbent det er noe av det fineste med sommeren. Jeg er nok ikke så flink til å lakkere neglene mine, men de får rikelig med luft på denne årstiden :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg