Vekking til besvær!

Ettersom jeg er litt grådig å tiden bruker jeg å sette på vekkeklokken på mobilen slik at jeg kommer meg opp i nogen lunde rett tid. Som regel våkner jeg før den rekker å slå den av før den ringer, så selve ringelyden hører jeg ikke så ofte. Men i morges ringte den vel og lenge og som vekkerklokker flest ble den temmelig ilter etter hvert. Før jeg hadde summet meg nok til å forstå hva den irriterende lyden kom fra hadde den gått opp i den høye C og det var sikkert rett før den kom gående for å riste i meg. Med den tanken i hodet kom jeg meg fort ut av senga og fikk stoppet den før noe riktig galt skjedde. Nå tror jeg den er rimelig godt fornøyd med seg selv…det gikk denne gangen også…og den fikk sikkert vekket en nabo eller to på kjøpet. Det er egentlig litt morsomt når man går ute på gangstien utenfor blokken her i rett tid på morgenen. Det er en fin konsert med vekkeklokker med forskjellige lyder, men sikkert ingen som er så ilter som min. Men nå er jeg i alle fall vel og vakkert i gang med denne tirsdagen. 

I dag skal jeg sykle til byen for å….gjett hva…..kjøpe garn, genseren min er nesten ferdig, den skal bare monteres (som er verre enn å strikke den) og så var det vist litt i halsen. Nå skal jeg strikke Ludvig nummer fire som min svigerinne skal få. Så kommer min far på middag i ettermiddag og så er denne dagen også snart over. For min del kunne dagene gjerne vært dobbelt så lange. Jeg kjeder meg aldri og skulle gjerne hatt tid til litt mere. Så da så…..

 

8 kommentarer
  1. Dagen suser avsted uten stans, nesten og det kan nok hende at man ønsker seg en time eller to, ekstra.
   Lykke til med gensermontasje.
   Ha en flott dag 🙂

  2. God morgen.
   He he synes eg ser den telefonen komme spaserende:))helt enig ellers med att det er godt å komme seg opp av senga,ingen vits i å ligge bort halve livet.
   Ønsker deg en fin dag og kos deg på sykkelturen

  3. deilig å lese om en vanlig hverdag med normale rutiner… Her er det tristhet og sjokk som preger oss alle siden lørdag… Huset som brant ned var noen meter unna Katherine.. Besteveninnen døde… ungene har vært hos Kat og Terje hele helga… de hadde ikke noenting lenger, ikke klær, sko… Lille Samuel er bestevenn med Benjamin og sistnevnte har sagt i dag at han passer på vennen sin.. Faren er arrestert…Har bare tanta,storesøster og besteforeldre som voksne etterlatte.. Lille søsteren på to er veldig knyttet til storesøsteren… begravelsen er fredag…nyheten er på NRK, TV2 og i avisene… tenk på oss..

  4. Vekkerklokke eller mobil til besvær, hehehe…
   Jeg er som sagt ikke noe morgenmenneske, så her ringer mobilen iltert hver eneste morgen… De gangene jeg kommer meg tidlig opp, og det er sommer, pleier jeg å sette meg ut på balkongen å nyte en kopp kaffe mens jeg ser resten av verden våkner.. Det er en deilig måte å starte dagen på :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg