I dag!

I dag skal jeg til byen og ha mitt siste dommermøte etter en sak i Lagmannsretten for et par uker siden. MIn tredje 4-årsperiode er kommet til ende og jeg har ikke villet ta en ny utnevning. I løpet av de 12 årene har det vært mange dager i retten og i den tiden jeg var  yrkesaktiv var det nyttig å lære  arbeidsrett fra innsiden. Men nå er det bare meg og mitt og slik er det best nå for tiden. Men når så dette møtet er over er jeg invitert til en ny bekjent sammen med to andre damer på fiskesuppe. Det er litt sånn det må være når man ikke er på jobb om dagene, man skal likevel ha et sosialt liv og når flere er i samme båt så kan vi like godt ro sammen.  Det er litt slik tror jeg at livet byr på nye bekjentskaper og nye opplevelser om man bare er åpen for det. 

Etter en strålende helg er været litt ubestemt i dag, temperaturen er ikke så verst, men solen har gått i skjul bak et grått teppe. På radioen snakker de om en gjenganger. Mennesker med kreft  går i flere måneder og venter på operasjoner. Jeg kan lett sette meg inn i hvor vanskelig det må være. Dette burde noen ansvarlig man gjøre noe med umiddelbart. Livet er for dyrebart til å gamble med. Så da så…..

 

 

 

2 kommentarer
  1. Har hørt de samme nyhetene som deg og er helt enig.
   Jeg er også i Trøndelag for tiden. Riktignok på fjellet med 9 grader og lett duskregn. Noen snøflekker rundt omkring, men bjørka har sprunget ut, marka er junigrønn og det er masse fuglekvitter 🙂

  2. God morgen.Enig med deg,selv om vi går hjemme så er det viktig å opprettholde et sosialt liv.Jeg bruker å si att selv om vi er uføretrygdet behøver vi ikke la kroppen forfalle yterligere for å se syk ut.
   Ellers må du ha lykke til i retten i dag og kos deg med venninnebesøk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg