21.06.2012

 •   

En sang!

Gi natten et kyss

og dagen en klem,

gi gråten en sjanse

og latteren et hjem.

 

Gi angsten et ansikt

og gleden et speil

gi gubben rett

når du vet at han har feil…

 

Denne falt litt i smak på morgenkvisten i dag. Ta ting som det kommer, påvirk i positiv retning når du kan, ta sorgene med på kjøpet, le når du kan, godta at det ikke er så greit i perioder og vær glad når du har noe å glede deg over. Og sist men ikke minst, vær smidig i samhandling med den som er det nærmest…….

 

Vårt nest yngste barnebarn Silje er nettopp fylt to år.  Det er en morsom unge med sin egen veldig spesielle personlighet. Hun er nyskjerrig og vitebegjærlig og stuper inn i en hver situasjon uten frykt eller reservasjoner. Ikke alldeles ulik sin mor som var akkurat slik da hun var barn, Til tross for sin meget unge alder er hun en liten jåle og uttaler med stor overbevisning “så fin a var” når noe faller i smak. For noen dager var det min sko som var imponerende fine og de ville hun gjerne prøve. Da gikk hun rundt i sko som var omtrent 15 nummer for store og skrøt uhemmet om hvor fin a var….Mormor falt naturligvis fullstendig for den taktikken og ilte til nærmeste skobutikk. Barnebarn skal skjemmes bort. Og så er de da så søte at det er umulig å motstå dem….så da så….

 

  1. God morgen.En morsom historie,ja barn sier ting rett ut og da kan det fort bli noen gullkorn:))
   Ønsker deg en fin dag,sola skinner og da er iallefall jeg fornøgde

  2. God morgen.
   Det var jammen meg en fin sang å våkne til, den likte jeg!!!
   he he må få lov å le litt av barnebarnet, herlig herlig. Hun lever opp til navnet sitt skjønner jeg:) Høres ut som hun er min kattergori, var vist litt sånn jeg også, så det er bra å se at hun følger opp sitt flotte navn, tjihhiii
   Ha en super dag!
   Klem

  3. Et prvilegium å skjemme bort barnebarna, har stor glede av det selv når de er hos meg. Noen jenter like å pynte seg fra de er små, jeg var nok mer guttejente.

  4. Så søt liten historie.. Selvsagt har mormor lov til å skjemme bort, skulle bare mangle..Nydelig lite dikt du delte også, ønsker deg en finfin dag! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg