Da får man bare leve med det!

 •   

Jeg sov dårlig i natt og nå er jeg skikkelig trøtt. Den ene mardrømmen verre enn den andre ga natten et innhold jeg kunne ha vært foruten. I drømmen gikk jeg mellom rekker av mennsker og ba om hjelp, men ingen ville hjelpe. De så på meg som om jeg snakket et fremmendt språk og ga ingen respons på mine bønner om hjelp. Hva jeg så desperat trengte hjelp til det vet jeg ikke, men at det var livsviktig det er jeg nokså sikker på. Om den samme drømmen kom tilbake da jeg sovnet igjen eller om det var noe annet som jeg ikke husker nå ,det vet jeg ikke, men det var i alle fall flere. Det rare er at etter en slik natt sitter marerittet i kroppen og vil ikke helt slippe taket. Det virker som om slike drømmer kommer med jevne mellomrom, heldigvis ikke alt for ofte. Kanskje har de en misjon i det ukjente landet hvor tanker og følelser har sitt utgangspunkt. I så fall må det være ryddet godt opp der nå for en tid fremover. 

Når jeg vel ogg vakkert har fått i meg nok kaffe til at kroppen begynner å fungere igjen tenkte jeg meg ut på sykkeltur. Vi har et butikksenter en 5-6 kilometer herfra hvor de selger lungemos på matvarebutikken. Jeg spiser det ikke, men husets firbente har fått for seg at det kan han aller nådigst ete. Etter som han nok kunne ha godt av et kilo eller to til på ribbeinene tar matmor gjerne turen. Nå er nok den hunden funnet ut at matmor ikke liker den skrinne kroppen og  derfor gjerne tar en ekstra mil for å tilfredstille den borskjemte gourmeen så han fnyser bare foraktig om han blir servert noe som ikke tilfredstiller ganen.  Nå har han ikke skjemt seg bort selv så da må nok bare den som har skylden…..jeg….leve med det….

  1. uff ikke godt å drømme om natten særlig når drømmen er mindre hyggelig.
   Når den firbeinte vennen begynner å skrante er det sikkert lett å skjemme bort,du får kjøpe inn lungemos for noen dager i slengen:)ja ikke hvet jeg hva det er eller hva det koster men det er vel mulig å oppbevare mer enn 1 pakke i gangen

  2. Jeg falt i min drøm og bråvåknet med hjertebank. Tok litt tid å sovne igjen etterpå. Natta var litt varmere enn vi er vant til så det gjorde også sitt til litt dårlig søvn. Blir nok litt trøtt idag men det er litt opp til været også. Det er litt lysere her nå så kanskje blir det litt vitaminer fra sola.

  3. Lungemos .. det spiste vi faktisk en del tidligere. Ikke meg og drømmemannen da, men forgjengeren hans. Ungene likte det også, og jeg husker det fra jeg var barn. Hadde det av og til da også, men tror vi ungene kalte det “småkjøtt” .. høres mye bedre ut det! ;o)
   Her i huset spiser ikke bikkja heller så mye for tia. Men ho er sånn av og til og det går over igjen. Men ho trenger ikke mer kjøtt på kroppen. Ikke akkurat nå iallefall.
   Ha en fin dag – og god tur på lungemos-jakt!

  4. Uff, skikkelig mareritt, det er ekkelt. Jeg har oså det iblant, synes jeg roper kjempehøyt om hjelp, men lyden når ikke ut. Da er det godt å våkne og vite at det bare var en drøm.. Ha en fin dag, håper du finner lungemos så Terry kan få tilfredsstilt sin fine gane! Klem 🙂

  5. Ikke noe kjekt med slike drømmer nei, og man leverseg jo så inn i dem og våkner med en uggen følelse i hele kroppen usj
   ..og så må jeg bare si, som lungemoselsker, jeg og voven din kan gjerne dele et måltid eller to hihi

  6. Huff,ekkle mareritt sitter lenge i kroppen selv etter man har våknet.Får håpe du får en bedre natt i natt.Lungemos spiste vi faktisk en del av når jeg var barn,men årevis siden jeg smakte det sist,kanskje greit at det er hundemat når jeg tenker meg om:)

  7. huffa meg, jeg pleier å skrive ned disse drømmene som kommer igjen… Det er noe som det ubeviste prøver å fortelle deg.. Det er mulig å analysere drømmene dine hvis du går til “drømmetydning, symboler”, finner et ord som stod sentralt i drømmen, f eks angst. Alle ordene du husker, kan du lete opp, og de kan til slutt gi deg ett svar. Lykke til… Drømmetydning er veldig spennende…:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg