Hva med en gladavis!

 •   

I dag sitter jeg her ensom og alene. Min bedre halvdel har forlatt meg til fordel av Stavanger og en stor konferanse der. Ikke bare det, men jeg måtte opp klokka fire i natt for å kjøre han et stykke på vei. Når det er sagt så må jeg si at om noen fortjener noen dager bort i fra hverdagen kan det nok være han. Nå har jeg min andre samboer Tery som også er bra selskap selv om deter dårlig resposn på de samtaler jeg forsøker å sette igang. Ørene opp og et selvtilfreds utrykk er alt jeg får tilbake, men en tigger må ta til takke med det som er tilgjengelig.

Jeg har nevnt tidligere at jeg er veldig glad i biledkunst. Nå er ikke lommeboka tykk nok til å investere i det som ligger på øverste hylle, men jeg har da noe av mindre kjente kunstnere som jeg er godt fornøyd med og er stadig på utkikk etter noe jeg liker. Problemmet er at alle veggflater er dekt opp fra før, men jeg vil likevel ha mere. I går fikk jeg et par signerte trykk som jeg vant på aksjon i posten. Det ene heter “Blomsterengel” og bare tittelen appelerer til meg som har sansen for engler. Det andre har tittelen “Kvinne, banan og maske” og er malt av en av mine favoritter Kjell Thorjussen. 

På nyhetene er det streik og Breivik som gjelder. Streiken vil man vel kunne avslutte på et eller annet tidspunkt, Breivik er det verre med. Han vil vi vel få høre i mange år fremover. Skulle ønske noen kunne lage en gladavis som bare kunne skrive om positive saker. Det hadde vært noe……

 

  1. Enig med deg. Brevik har fått det han ønsket seg, en talerstol. Skjønner ikke hvorfor han skal få holde talene sine, er ikke dette en drapssak og ikke politikk? Håper avisene kan gi seg når saken er over men jeg tror ikke det.
   Ha en fin dag uten Tv nyheter og avisforsider…

  2. God morgen.Gressenke både du og jeg:)min bedre halvdel har flyttet på hybel for en måned så da blir det bare helgabesøk hjem:)grunnen er selvsagt den stengte veien.
   En gladavis hadde vært noe,vi trenger alle positive påfyll også,er sikker på att mye av alt det negative gjør mange mennesker litt nedbrutt

  3. Nei Breivik kommer vi nok ikke unna,får bare håpe han kommer bak lås og slå for alltid når denne rettsaken er over og at vi ikke behøver og se mer til han. Streiken regner jeg med er over snart. Tittlen blomsterengler var fin,og jeg regner med at det er et fint bilde også,ha en fin,fin dag:)

  4. God morgen til deg og englene dine. :o)
   En gladavis hadde jo kanskje ikke vært så dumt .. men dessverre så er det mye som ikke er så fint i hverdagen og dermed blir det vel bare sånn. Folk vil jo helst ha med seg det som skjer, selv om jeg personlig godt kunne klart meg uten så mye elendighet. Og inn under elendighet definitivt også Breivik-rettsaken. Jeg som fikk med meg alt for mye mens Utøya-angrepet sto på, i og med at jeg var på jobb, har faktisk verken lest om, eller sett rettsaken på tv .. nesten litt flaut å si i og med at jeg jobber i en avis.

  5. Har ikke mye kunst, men har faktisk et veldig nydelig litografi av Kjell Torjussen.
   Enig i at man kan bli lei av Breivik og streik og hele pakka, så får leite etter gladnyhetene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg