Markblomster….

Har jeg fortalt at jeg elsker markblomster? Det er i alle fall slik at når jeg er ute på tur er nesen så nære grøftekanten som mulig i en evig søken etter nye sorter i blomst.  I løpet av et par dager med sol eksploderte det ute og en rekke nye sorter slo ut i all sin prakt. All blomstringen er noe av det som er så fantastisk med våren, at livet starter  på nytt etter en lang vinter. Enda mangler vi mange sorter, men når de kommer skal jeg se dem og nyte dem. Slik er det fint at ikke alt kommer til samme tid. Nå venter jeg mest på Liljekonvallen, det er den jeg liker aller mest. 

I dag skal jeg på behandling igjen, merkelig hvor fort tiden går. To uker raser forbi, dess eldre man er dess fortere går tiden synes jeg.Skulle gjerne ha holdt igjen litt slik at jeg er helt sikker på å ha fått med emg mest mulig.

Nå etter tre dager med sol i pinsen ligner været mere på seg selv slik det alt for ofte er her i trøndelag. Men akkurat nå er det i alle fall oppholdsvær så da er det bare å ta sykkelen frem og trø seg oppover bakkene. Håper jeg slipper regntøy, det blir så klamt og ekkelt at jeg nesten foretrekker å bli våt…

 

2 kommentarer
  1. Ingenting er som markblomster. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for favorittblomst, det varierer, men høyt på lista står fjellets vårblomst, mogop, den utrolig sterke løvetannen som er et forbilde på mot og kraft der den sloss seg fram tross all verdens motstand – og blåklokka, fantastisk blomst på en utrolig tynn stilk.
   ønsker deg en god dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg