Ja vel!!

I dag tenker jeg at livet på morgenene er blitt veldig mye rutine etter hvert. Når man har tid nok så kan man rote med sitt en times tid etter at man står opp. Men når alt det kjedelige av morgenrutinene er gjort er kaffekoppen og avisa veldig god å finne. Så sitter jeg her å kokkulerer å tenker på litt og ingenting. På radioen er det streken som gjelder, søppelet flyter over alt nå etter som Bydrift er tatt ut i streik. Det er egentlig litt godt å sitte på sidelinjen og bare følge med hva som skjer. Har vært med å organisert en del streiker i min tid, men nå er jeg bare glad for å slippe. Livet på streikekontorene er ikke akkurat noe feriested.  

På hytta er min stolthet staudebedet i god form, jeg kan liksom ikke se meg mett på det. Har egentlig ikke vist at jeg trengte det heller, men nå som det er der er jeg over middels interesert i hva som gror der. Noe blomstret og noe står i knopp og noe skal vel ikke ha blomster bare dekrotive blader. Den lille rødmalte hytta er min oase, skuldrene faller på plass, jeg går der og surrer og trenger egentlig ikke gjøre så mye bare være der til stede i meg selv. Noen ganger trenger kroppen ro slik at den kan nå igjen hodet. Hos meg går tankene alt så fort, som en stumfilm, bildene raser forbi, jeg vil så gjerne få det til å roe ned, men det er ikke alltid mulig. 

Sykkelen har fått stå i fred noen dager nå, men jeg må passe på at den ikke blir alt for lat. Hjulene må holdes i gang, men først vil jeg rydde litt så får vi se. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg