Perfect home!

I går kveld var jeg på et såkalt Perfeckt Home party hjemme hos en nabo i oppgangen ved siden av. Av erfaring vet jeg at slike partyer ikke er noe for svake sjeler og at de fleste uansett vil føle et aldri så lite kjøpepress så i utgangspunktet var jeg nok litt tvilsom til hele greia. Men så  var det en flink agent som presenterte alle varene på en fin måte, det er alltid moro å treffe nye mennesker og vertinnen hadde bakt ostehorn og kanelsnurrer så man kunne nok finne på å trives etter hvert om man ikke var alt for sær. Ellers så var det ingen mangel på fristelser, det var utrolig mye fint og nå vil jeg om noen dager være den stolte eier av to syltetøyskåler med lokk og et fat. 

Så tilbake til dagens gjøremål. Ettersom det ikke ble noe av gårsdagens sykkeltur tar jeg det igjen nå i formiddag.  (Min datter var tatt ut i streik, barnehagepersonel  likeså og det fristet lite å dra på møte med tre urolige små så da er mormor god å ha) . I ettermiddag kjører vi til hytta og skal feire pinse der. Det er overskyet her i dag, men temperaturen kjennes ikke så verst ut, så det kan bli bra. Gleder meg til å se hvordan det står til i staudebedet. 

I dag fyller mine to yngste barnebarn 2 år. De begynner å dra seg til nå, snakker litt og er våken og nyskjerrig på alt rundt seg. Barnebarn er en sann velsignelse og jeg er utrolig glad i dem alle fire. 

 

5 kommentarer
  1. Gratulerer til yngste barnebarn <3
   Så heldig de har deg som mormor...og mormor'er er best i verden...sånn var det også da jeg vokste opp <3
   He he...man klarer aldri å la være å kjøpe noe på sånne partyer, men...det er jo som regel også alltid noe fint man liker 🙂
   Da håper jeg vi også får se det du kjøpte, man får da aldri nok fine fat.
   Ønsker deg en flott sykkeltur 🙂

  2. Perfect home har masse fint, vanskelig å ikke kjøpe noe. Gratulerer så mye med toårsdagen til familiens sjarmiser og ha ei kjempefin pinse sammen med dine kjære! Klem 🙂

  3. Skal i et sånt party i slutten av måneden. Mange år siden sist, så jeg hadde igrunnen gleda meg litt til det. God hyttepinse. :o)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg