Enda en fin dag!

Sommeren kom hit  til Trondheim i løpet av en dag, det bokstavelig talt eksploderte. Det er egentlig litt rart at den ene dagen er temperaturer på 2-4 grader og så neste dag er det sommer, men slik har dte vært de siste årene.  I går observerte jeg mange nye sorter markblomster, noen som vanligvis ikke er å se før langt ut på sommeren. . Nå kan man bare håpe at det blir noen fine dager utover ettersom det er pinse nå til helgen. Jeg satser i alle fall på finvær og har plantet ut en rekke planter på verandaen. Begynte på den fjerde sekken jord så litt er det da. Jeg liker å ha masse blomster på verandaen, men har ingen plan, det er litt etter innfallsmetoden slik det er med det meste jeg foretar meg. Men det er egreit, man vet aldri helt hvordan det blir da og litt spenning må man ha i hverdagen også. 

I dag skal jeg på sykehuset til kontroll, og ettersom jeg da nærmer meg midtbyen skal jeg sykle innom Pandora. Så i ettermiddag er det pannekakedag med de tre yngste barnebarna. Etter at de er levert tilbake til opphavet kommer Anne-Lise og Kalle på besøk. har lovet dem eplevin på verandaen og det kan vel klaffe når været er slik. 

 

 

4 kommentarer
  1. Var slik her også, gikk med ullsokker og ulljake ene dagen, dagen etter var det singlet og tighs…. Nå bare nytes disse herlige dagene:)
   Ønsker deg og barnebarna en riktig så fin dag!

  2. God morgen.Det med blomster på markane har jeg også merket meg,noen sorter som egentlig skal blomstre i juni blomstrer no:))er glad for det gode været så kanskje biene og homlene får bestøvet frukt trea uten att vinden tar blomsten først:)
   lykke til på sykehuset og kos deg i ettermiddag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg