Et barn av regnbuen….

Jeg skulle gjerne vært i Oslo i går og vært en liten del av det store koret som sang  Barn av regnbuen sammen med Lillebjørn Nilsen  og 40000 andre. Jeg skulle likt å ta min rose med til rettsbyningen å sette den sammen med alle de andre for å gi min støtte til alle de som sliter disse dagene. Jeg skulle gjerne vært en av de 40 000 som var sammen om en slik fin markering. Ære være de to som tok et slikt inisiativ og klarte det kunstykket og samle så mange. Det viser at det er håp og mange varme hjerter der ute og jeg skulle som sagt svært gjerne vært en del av det. Mitt hjerte er også litt varmere en vanlig disse dagene.

Så til i dag, her er stille og vått, men skal ut en tur likevel. Trenger å sykle av meg marsipankaken Astrid serverte i går. Ikke alle deler av meg satte like stor pris på den, desverre. Dess mere jeg spiser dess mere må jeg sykle for ikke å legge ekstra kilo til skrotten som klarer seg fint uten…..kiloene altså. Er et marsipankakestykke verdt det alle kilometerene…egentlig ikke, men det er jo litt greit også….

I dag skal jeg ikke spise marsipankake, ingen har fødselsdag så da får jeg klare meg uten. Men Anne og jeg…sykkelradarparet klarer nok noen kilometer likevel. 

 

 

6 kommentarer
  1. Det var ganske rørende og stemningsfullt på torvet i Trondheim også, men ca 1000 mennesker tilstede og sang…

  2. Ha en fin og sprek dag! Tenker at ofte er det greit å virkelig SMAKE på et lite stykke marsipankake i stedet for sånn som jeg ofte gjør; glefse det i meg 🙂

  3. Jeg nynnet på den hele dagen her langt mot nord og tenkte at det er iallefall en sang som jeg liker godt. Var min betsemors yndlingssang så ingen får skitne den til!

  4. Ja det var en nydelig sermoni,og for første gang i mitt liv satt jeg mutt alene og sang og gråt,veldig rørende og sikkert en stor støtte for alle de berørte

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg