Mange slags gaver!

I formiddag skal jeg på fødselsdagskaffe hos min gode venninde Astrid. Hun er sykemeldt etter en operasjon og da passer det godt å treffes litt bare oss to. Etter som det ikke er mere enn 3-4 kilometer til der hun bor tar jeg sykkelen fatt så får jeg en liten dose mosjon i samme slengen. Ettersom det er Astrid så skulle det ikke forbause meg mye om jeg får noe godt til kaffen. 

I går byttet vi ut pannekakene med grillmat ute på borettslagest grillplass rett her borte. Det er totalforbud mot grilling på verandaene, men når det er så bra tilrettelagt gjør det ingen ting. Så er det også en ny fin lekeplass rett ved siden av og da ligger det til rette for suksess og tre fornøyde barn. De to minste begynner å bli ordentlige personer nå og personligheten deres er nok allerede lett å se. Det er ikke mange ting i verden som er bedre en et mykt barnekinn, et vått nuss  og to skitne hender rundt halsen din. 

Barn er en dyrebar gave og tilhører på sett og vis alle.  Det er et voldsomt ansvar og et stort privigeri og få være en del av det…

 

 

 

6 kommentarer
  1. Første gangen jeg er innom bloggen din, men så fin som den var så tenkte jeg å legge igjen en kommentar 😀 Ønsker deg en super dag vidre. Klem fra Marthe 🙂

  2. Barn er en gave og vi får låne dem en stund i livet. En deilig tid er det spesielt når barnebarna kommer.Selv om våre bor langt borte får vi låne dem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg