Kultur an mas, men nå er det slutt!

Sivertsen og Eggum er blitt litt av et radarpar. I går fikk vi høre gamle og nye viser og oppleve stor stemning i en fullsatt Olavshall her i Trondheim. jeg likte nok de gamle visene best….og i følge applausen så var nok de aller fleste til stede enig med meg. men noe nytt må det jo være om man ikke helt skal stagnere. Desverre var dette siste billetten for denne sessongen, men til høsten er det vel nye sjanser. Det koster skjorta også. Nå ville jeg nok anbefale Hair til de som står ovenfor et valg mellom disse to forestillingene, men man kaster ikke bort pengene om man velger herrene Sivertsen og Eggum heller. 

Tidligere på dagen i går syklet Anne og jeg til midtbyen. Nå har vi også bestemt oss for å få med oss litt kultur og var innom et galleri og en brukskunstforening. I galleriet forelsket jeg meg i et maleri , men maleri er vel litt utenom den økonomiske rekkevidden akkurat nå……så da kjøpte vi en ekstra og ventet forgjeves på at en blid stemme fra Norsk tipping skulle slå på tråden. Nå ble et ble ingen telefon og derved ingen maleri så da så…

I dag er det pannekakedag, men først skal jeg til behandling og da blir det en god sykkeltur i dag også. Nysykelen har ikke skuffet meg og nå begynner vi så smått å knytte bånd. Ettersom vi forhåpentligvis skal være sammen en lang tid gjelder det at vi liker hverandre litt. Nå hadde han kanskje håpet på en smidigere og yngre eier, men slik er livet…skuff på skuff…..han må nok nøye seg med gamlemor….

 

 

3 kommentarer
  1. He he,tenker sykkelen er fornøgde med eigeren sin:)du er iallefall aktive og får massevis av trim og frisk luft.
   Maleri er dyrt,igrunnen altfor dyrt skulle tro det hadde vært lettere å selge om prisen var litt annerledes.Jeg er priviligert som har 5 flotte malerier etter min farmor hun var en fantastisk maler:)
   Ønsker deg en fin dag og lykke til med pannekakedagen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg