Men jeg skal ikke sutre mere!

Nå har jeg sutret så mye over været at det må jeg la være i dag. Men om jeg skulle ha sutret over været ville jeg ha god grunn for det. Når trøndere møtes er ofte været innledningen til samtaler, nå nevnes det ikke mere, jeg  bare rister oppgitt på hodet, den du samtaler med rister på sitt og så er været utdebattert.

 I dag skal jeg bare gjøre koselige ting. På formiddagen skal jeg ha besøk av to venninder. Vi kaller det workshop, men det blir vel mest prat. Så i kveld kommer min far på middag. Jarle skal lage kjøttkaker av hjortekjøtt og så finnes det en stek for den som heller vil ha det. Jeg skulle vel ha pyntet litt til påske, men all påskepynten ligger på hytta så jeg får nøye meg de gule tulipanene jeg fikk av Hege forrrige dagen.

Nå skal jeg prøve å lure Terrygutten med på tur og så skal jeg lage kyllingsalat til Lillian og Anne kommer. Så da så….

 

5 kommentarer
  1. Selv om det er dårlig vær hos dere så går du iallefall ut,det er flott:)Vi hadde flere dager med sol og varme,no er det regn og sludd og da har jeg ikke gått ut:))og i morgen bærer det til melhus på oss,godt jeg har varm festdrakt:))kos deg med gode venner og familiemiddag,ikke noe å si på menyen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg