I dag!

Ute er det grått og trist. Jeg har ligget våken i natt å hørt på regnet som aldri ser ut til å stoppe opp. Nå er det flomfare og rasfare an mas, men det bekymrer meg lite, jeg vil bare ha slutt på regnet. Mens jeg venter gjelder innesysslene, men jeg er utålmodig og tar ikke oppgaver som tar mye tid. Nå strikker jeg sjerf som skal bli til smågaver til venninder og slikt. Har fått litt dilla på å strikke dukker og dyr og har strikket mange slike. Ludviker er det blitt tre av, Solaner to og så en Arne og Carlos dukke.

Jeg er sjelden værsyk, men nå begynner det å røyne på. Jeg er av dem som må ut å røre på meg hver dag for å ha det bra med meg selv. Rastløsheten sitter i margen i denne kroppen. Nå sies det at det er ikke dårlig vær, bare dårlig klær, men de klærne som skulle kunne brukes nå bør være tapet godt i sømmene for å si det slik.

I dag skal jeg prøve å redde husmoræren, det trenges både vasking og stryking og vinduene er fulle av små spor etter klamme barnehender som i og for seg kan være nusselige, men helst ikke på vinduene. Så er det dags for tur med Linda i ettermiddag. Håper vi kan få en times opphold til da..

 

6 kommentarer

Siste innlegg