Det går opp og ned, men da er det jo balanse….

Her i trønderhovedstaden pøser regnet ned. Jeg sitter inne å lurer på om det aldri skal ta slutt. Imellomtiden tenker jeg tanker som hviler hodet og gir meg tro og håp om en fin vår og sommer. I går ringte jeg til en slekning sør i landet for å gratulere med dagen. Da satt de ute i noen og tyve varmegrader å spiste vaffler. Sannelig er det forskjell på skit og pannekake.

I dag skal jeg til behandling og da går den formiddagen inn i historien som nødvendig, men ikke særlig positiv. I ettermiddag er det full rulle med barnebarn, så veier vel det litt opp på den andre siden og gir dagen en slags balanse. Dagen blir ikke bare burde burde.

For et par dager siden kom skatteoppgjøret i posten. Av en eller annen grunn hadde jeg litt naivt innbilt meg at dette er året da jeg får penger tilbake. Før den bitre sannhet kom på bordet var jeg ikke det minste redd bare spent. Men Adam var ikke lenge i paradis. MInus 13.000 var ikke akkurat det jeg forventet. Jeg er av dem som betaler skatt med glede. Det er prisen for velferd og trygghet og det er verdt alle skattekronene. Men restskatt er en annen sak. Det skulle være forbudt ved lov.

Så må jeg bare si at synet av en viss Krekar på vei inn i svartemarja gledet mittt hjerte. Den mannen skremmer meg, nå vil han nok ikke bli omvendt av fengselsoppholdet, men en viss nemesis er det da tross alt i livet….så da så….

 

5 kommentarer
  1. Krekar har farlig mange tilhengere her i landet og han har nok sørget for å komme i fengsel for å sette dem igang. Håper politiet har kontroll.

  2. Huff, restskatt er ikke morsomt!! Men i år synes jeg “alle” enten blir skyldig eller får mindre igjen enn beregnet. Noe i datasystemet som er feil?? Uansett, jeg er glad for det velferdssystemet vi har her. Har mange ganger hatt bruk for det, og betaler derfor min skatt med glede!! Ha en fiiin dag i regnet! ps. her regner det også, men fy som det tiner snø ;o))

  3. restskatt er kjedelig og med den summen du fikk direkte surt:(mulig du får dele den opp.
   Jeg var heldigere stilt og kunne glatt tatt meg et cruise no:)men det skal jeg ikke.
   Ønsker deg lykke til på behandlinga di i dag og kos deg i ettermiddag med dei små

  4. Ja, slik har vi det i regnhovedstaden stadig vekk – regn – regn! Du nevnte skatteoppgjør og her vil jeg trekke Krekar inn. Våre skattepenger går bl a til slike som han. Når selv hans egne trosfeller her i landet går mot han så bør det vel snart ringe noen bjeller hos myndighetene. Måtte du sitte riktig lenge kjære Mullah. Ha en god dag i Trøndelag.

  5. Må punge ut med 12 tusen blanke kroner til futen jeg også.. Sureste pengene i verden å betale.. Jeg tror mullaen kan bli enda farligere i fengsel enn utenfor. Han har nok sine tilhengere som planlegger hevn i allahs navn, skremmende synes jeg. Men nå vil vi ha sol i Trøndelag! Kanskje vi får sol i påsken istedet vi da? Håper.. Ha en fin dag, Siv! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg