Mandag igjen – er det mulig?

Etter en heller regnfull helg er vi på sporet igjen. Nå ser nok været ut til å fortsatt kunne bli på den våte siden, men det får man bare leve med. I dag skal jeg på sykkeltur med Anne på formiddagen. Og så i kveld er det tur med Linda. For meg er det en bra deal å ha denne faste avtalen med Linda. Det får baken over dørstokken og ut på tur et par kvelder i uken. Uten å vite at jeg skal møte Linda ville nok sofaen blitt en del dypere og bedre å sitte i. Nå har vi holdt på i mange år og skulle man ønske å regne på det ville det nok bli noen mil tilsammen. 

I går ettermiddag kom Hege, Bjørnar og barna på besøk. Bjørnar har vært i nordover i bgravelse for sin bestefar og var naturlig nok litt trist å preget av det. Men barna kan få en hver til å smile. De er bare så naturlig troskyldige og rett frem. Barna lokker frem det beste i meg, bestemorhjertet blir stort og varmt. Livet byr på så mange tilfeldigheter og alle tilfeldighetene legger seg sammen og så skapes noe nytt. Tenk på alle i så mange generasjoner av tilfeldigheter som skal til for at nettopp disse blir til.

Nå skal jeg lufte Terry en runde før husmora skal få en time og så er det sykkelen som står for tur. Ha en fin dag!

9 kommentarer
  1. God morgen Siv.Jeg trodde det ville regne hos oss også i dag men er ikke helt sikker ennå,mener dei melder litt av begge deler.
   Du er heldige som har ei fast turvenninne som du har faste avtaler med,jeg tror også att sofaen lett kan bli for god og dyp om en ikke har noe fast å gå til.
   Ønsker deg en fin dag og kos deg på spaserturen din

  2. Du snakker så varmt og godt om de herlige barnebarna dine, jeg tror du er en kjempegod bestemor. Ønsker deg en flott mandag og god tur både på sykkel og til beins, spreka! Klem 🙂

  3. Ja så var det mandag igjen og det er litt morsomt at jeg har brukt litt samme ord i mitt innlegg som du brukte til overskriften. Ja det er jammen godt å ha noen som drar en opp av sofaen, det er ikke like lett å avlyse da. God uke til deg

  4. Snøen regner bort her. Ukene går så fort og snart er det april. Selv har jeg en følelse av at jeg går på jobb mandag morgen og hjem fredag ettermiddag og det som ligger mellom er borte.

  5. Du er sannelig en flittig syklist, men sykling i regnvær er vel ikke noe særlig. Men trønderne er tøffe så jeg ønsker lykke til med turene.

  6. Sannelig har du vært flink i dag med to turer.Jeg har trent litt inne i dag da.. En yogaøkt hjemme og deretter trim på fysikalsk institutt.Det er godt at snøen har smeltet i hvert fall. Regnet renser jorda vet du. Nå får vi snart sol og govær vet du :)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg