Ikke alltid like lett!

Det regner ute, men om man tenker at regnet tar snøen med seg til et annet sted er det litt greit likevel. Utenfor vinduet her er brøytekantene fremdeles høyere enn meg, men alt vannet som renner langs hovedveien gir håp om en tidlig vår i år. Det er litt greit egentlig å vite at de beste årstidene er fremfor oss nå. Bare tanken gir nytt håp og enrergi. 

I dag skal jeg til behandling på formiddagen. Hvor mange barn som kommer i ettermiddag på pannekakedagen vet jeg ikke helt, et par av dem var fremdeles syke i går. 

Jeg leste nettopp i avisen om et populært nettsted med det treffende navnet Klara Klok som er blitt veldig populært for ungdom i dag. Ungdommene sliter med så mye og mange ting er vanskelig å prate med kjente om. På nettstedet kan de stille de vanskelige spørsmålene uten at noen vet hvem de er. Når jeg tenker tilbake på den tiden husker jeg hvor vanskelig de første ungdomsårene kan være. Ville nok ikke dratt tilbake dit enda om jeg kunne. Men en bra ting i alle fall at man kan spørre uten å være redd. Det er ikke alt som er like lett når man er ung. Likevel var vel verden en tryggere plass før i tiden. Kravet til vellykkenhet, utseende, utdanning sammen med all uroen i verden. Mye av dette er vanskelig nok når man har noen år og litt seltillit å takle det med. 

 

6 kommentarer
  1. Det høres ut som veldig masse snø hos dere,men det krymper nok litt for hver time no som det regner.Rart kor stor forskjell det er i landet vårt,hos oss har våren kommet i gang,rekner med å få litt snø innimellom fortsatt men den blir uansett ikke liggande .
   Ønsker deg en fin da og lykke til med pannekakedagen

  2. Det er sant det du skriver,tror presset på de unge i dag er formidabelt, mange føler seg nok mislykket hvis ikke alt er perfekt.Det var selvfølgelig press på unge når jeg vokste opp også men ikke i den grad som i dag.Fint med et sted de unge kan søke råd,ikke alle ting det er lett og prate med andre om.Veldig bra innlegg du har her:)

  3. Veldig viktig for de unge å ha noen å prate med, noen de kan snakke med absolutt alt om. Det er ikke lett å være ung med alle de kravene til vellykkethet som stilles. Lykke til med pannekakedagen idag, håper alle er friske og kommer! Klem:-)

  4. Heldigvis finnes ikke det spørsmålet som mine jenter ikke tør spørre meg, men jeg vet at de har mange venninner som dessverre ikke kan snakke med foreldrene om viktige ting og som er veldig usikre på fremtiden.
   lykke til med alt du har fore i dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg