God dag!

Så er det mandag igjen. Ukene raser avgårde, egentlig litt raskere enn jeg kunne ønske. Jeg har endelig med litt hjelp greid å finne ut av blondemakrameen og har fått ferdig ett armbånd. Nå er jeg igang med nummer to slik at jeg skal få det inn i hendene før jeg har glemt det igjen. Så er jeg ferdig med lue nummer fem med bæ, bæ, lille lam mønsteret, begynt på en ny Ludvig og skal prøve å få sydd ferdig en kjole til meg selv. Stoffet er klipt og ligger på vent mens jeg prøver å opparbeide nok selvtillit til å begynne å sy den sammen. Gjentagelsene er typisk meg, det tar som regel litt løs når jeg starter med noe, det blir ikke en, men fem.

I dag skal Anne og jeg en tur på Stoff og Stil. Trenger mere flettesnøre og litt annet stasj. I kveld skal jeg på tur med Linda, denne gangen uten gnagsårskoene. Har ikke greid å gå lenge noen dager mens det har grodd sammen på begge hælene, men med litt plaster og litt bedre sko kan det være det går bra i dag. 

I dag er det mandag, vi er langt ute i februar, dagene er blitt lysere og jeg skal prøve å gjøre dagen bra…..

 

 

7 kommentarer
  1. Synes det høres ut som en god uke allerede.5 luer?jeg som trodde der var 4 barnebarn:)vi får vel se det ferdigeresultatet på armbåndet ditt.
   Ha en fin dag og kos deg på stoff og stil

  2. Enda en av disse overproduktive bloggvenninnene mine som gir meg et lite snev av dårlig samvittighet fordi jeg har så få baller i lufta .. jaja. Ønkser deg en flott mandag iallefall. ;o)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg