Nå må man være ute!

I dag har jeg hatt et aldri så lite husmorkikk og laget skjokolade og bakt kake. Jeg bare elsker hjemmelaget skjokolade. Stort sett er det alltid en posjon i kjøleskapet så spiser jeg et par om dagen.

Det har kommet mere snø, men den er våt og ettersom det er mildvær forsvinner den vel raskt.  Dagene er lyse og fine og man begynner å kjenne på kroppen at det går mot bedre tider. Jeg må være mye ute om dagen, får liksom aldri nok frisk luft og mosjon. Det er noe som bobler i kroppen og bare vil ut, en rastløshet som jeg aldri helt får ut av kroppen.  Noe må skje hele tiden. Litt slitsomt er det jo, men jeg vet ikke helt hva jeg kan gjøre med det.

I går var vi hos søster Gerd og svoger Kjell og spilte Canasta. Det er alltid så koselig å være sammen med dem. Gerd er min fortrolige i tykt og tynt. Vi kan snakke om alt også slike ting som er vanskelig å snakke med andre om. Slik har det alltid vært og slik vil det alltid være i fremtiden. 

Nå skal jeg prøve å finne ut av perlemakrameen. Men det ligger vel litt i kortene at etter å ha tatt opp 30 ganger trenger jeg hjelp.

3 kommentarer
  1. Hei Siv,ja det kan være forfriskande med masse frisl luft no,heldigvis har ikke vi snø no og det setter jeg pris på.
   Kan høres ut som att du trenger litt hjelp med perlemakrameen ja:)lykke til:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg