Optiker i dag!

I kveld er malingen på barnerommet tørt og jeg kan begynne å få noe av alt stasjet som ligger fordelt utover entreen på plass der det skal være. Når så Adam er vel tilbake i paradiset så skal jeg begynne å tenke på hvordan jeg skal gjøre det på det siste soverommet. Nå er det litt verre fordi der sover vi og vi vil helst slippe å flytte ut lengre enn nødvendig. Men enn så lenge er det som det er og man må bare trøste seg med at alt som går fremover kommer frem til slutt, så en ende er det vel på det før eller siden. 

Nå skal jeg snart dra inn til midtbyen for å ta en synstest, lenge siden sist nå så det er vel bra at jeg endelig har rotet meg til. Jeg bruker ikke briller til daglig, men det kan være godt om jeg skal se noe på lang avstand. Men ettersom jeg har grønn stær er det greit å følge litt med.

Så er det slik at en venninde av meg slutter på jobb akkurat når jeg er ferdig hos optikeren så da blir det vel en kopp kaffe før jeg drar hjem igjen. 

3 kommentarer
  1. Du må ha god tur til optikeren, veldig viktig som du sier og ha regelmessig kontroll.
   Male soverom ja, det skal jo vi også, så lurte yngstejenta på hvor vi skulle sove, ja se det hadde ikke ho mor tenkt på nei…

  2. lykke til hos optikeren,jeg skal avgårde i neste uke.
   Hvorfor ikke vente med soverommet til hyttesesongen er i gang?da kan dere male hele gulvet og reise til hytta og sove:))

  3. Javisst tar oppussingsprosjekter tid, men så blir det så bra når det er ferdig. Vi klarte oss uten bad ei ukes tid etter jul, og da er det veldig godt å flytte inn igjen til “nytt” rom.
   Håper det gikk greit hos optikeren og at du fikk kost deg masse med venninna di!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg