Det er mange mandager!

En av mine favoritting er buffeer på Chinarestauranter. Det å kunne gå langs alle de fremende rettene (som jeg ikke har laget selv) å la seg friste til å forsyne seg litt av hver er konge. Nå bruker Jarle og jeg å gå ut av og til å spise, men nå i det siste har det vel vært litt mere enn normalt. I går var vi på en ny restaurant noe som alltid er spennende. Så var vi sammen med Tone, Odd, Esten, Hans Jørgen, min far og min tante og det gorde ikke saken mindre hyggelig for å si det slik.

Så er det mandag igjen, av og til kan jeg bli fristet til å tro at det er flere mandager enn andre dager. I alle fall kommer de raskere. Hver gang det er mandag har jeg tusen tanker i hodet om alt jeg skal gjøre den uken som ligger foran meg, men så går dagene så alt for fort og ambisjonene minker dag for dag og så er det helg igjen. Men i dag skal jeg i alle fall få malt ferdig gulvet på resten av soverom nummer to. Malte den andre halvdelen i går kveld. Nå står det ting over alt så det skal bli godt å få det ferdig og ryddet opp. Når jeg ser på alt stasjet lurer jeg litt på om vi virkelig har plass til alt. Vi regner med å få den nye salongen denne uken så får det endelig litt i orden på stua også. 

Om jeg får tid skal jeg inviterer Anne på en kaffekopp og så gå tur med Linda som jeg gjør hver mandag og torsdag. 

Ha en fin dag!

 

 

 

3 kommentarer
  1. Høres ut som du har planene klare og har nok å holde på med i uken som kommer! En ting jeg beundrer ved deg er at du er så flink til å komme deg ut både for mosjon og for hygge. Skulle ønske jeg hadde blitt litt flinkere til begge deler! Ønsker deg en kjempefin mandag! Klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg