Så da så…..

Så er det søndag og søndager er hviledager også her i huset. I dag skal jeg hvile enda mere enn vanlig, Jarle har tilbydd seg å lage frokost og en hel gjeng av oss skal på Chinarestaurant for å spise middag. Inne i mellom der må man vel prøve å få seg litt frisk luft. Været er fint så det skal ikke by på noen stor utfordring. Jeg liker å gå tur nesten uansett hvordan vær det er, så den er grei.,

Vi fikk utført alle de ærende vi hadde på blokken i går, nå er bildehyller til hobbyrommet om ikke på plass så i riktig hus, undertøyet er vel og vakkert ærvervet og Jarle er blitt æreskunde hos undertøydamen. Hun var faktisk mektig imponert over en mann som var så raus og attpåtil kjente sin kones BH størrelse bedre enn kona selv. Så imponert ble hun at hun fortalte meg om eksen hennes som var så grådig at han unte henne ingenting. Denne hadde hun vissnok kvittet seg med og skaffet seg en ny og mere brukende versjon. Jeg har vært på den butikken før og selv om det var der jeg første gang opplevde at en ekspeditør var med kunden på prøverommet, noe man kan mene forskjellig om og jeg for min del var litt ubekvem med , kunne hun absolutt alt om undertøy. 

Så tilbake til søndags formiddag, senga har vært god på morgenen, litt for god for å si det slik, men nå er jeg oppe, det blir snart frokost, jeg har mye å se frem til videre i dag…så da så…..

 

4 kommentarer
  1. God morgen 🙂 Hun dama kunne nok sitt fag, men for meg blir det også litt klæint når de blir så nærgående, men en går iallefall ut igjen med en BH som passer

  2. God formiddag :o)) Her har oxo senga vært veldig god denne morgenen, og dette er en ren nytelsesdag :o)) Så kozelig med middag på Chinarestaurang, håper maten smaker :o)) Jeg har ikke opplevd at personale har blitt med inn når jeg skulle kjøpe BH her hjemme, men når jeg har vært i England har det skjedd flere ganger. Ha en fortsatt fin søndag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg