God morgen i stua!

I dag er vi på farten igjen, denne gangen er det først Tillertorget for å reklamere på en serveringskje vi fikk i gave og som gikk rett av første gangen vi brukte den. Så skal vi på Malviktorget for å kjøpe undertøy, det er bare der de har mitt favorittmerke og det må jeg ha. Så skal vi på Ikea å handle noe hyller og stasj til det nye hobbyrommet. Perfekt, men travelt. Men jeg liker å være litt på farten, har litt mark og kan ikke være rolig for lenge. 

Terry er litt lat i dag, han lå lenge å så på meg da jeg prøvde å lokke han med på tur i morges, etter å ha tenkt seg om vel og lenge bestemte han seg likevel for å være med og kom sånn passe bedagelig mot meg. Etter en for han tilstrekkelig mengde med mosjon snudde han på hælen og ville inn igjen. Nå er han ikke verre enn at han orker tigge godbiter, men det er en helt annen sak. Ettersom han fremdeles er undervektig får han spise så mye han vil. Aldri så galt at det ikke er godt for noe…

 

 

6 kommentarer
  1. Litt av et tempo på deg i dag. Ta deg litt tid til kos på turen, et kafèbesøk? Heldige terry som kan spise så mange go’biter han vil…..DET kan IKKE jeg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg