Snart er det 2012!

Så er vi kommet til den siste dagen i 2011. Året har på mange måter vært tøft med mye sykdom og mye smerter. Nå i ettertid kan jeg vel si at mange av de tingene som først oppleves som tunge og vonde kan snu og bli til det som gjør deg større og bedre. Jeg tror det er slik at årene man har levd, de erfaringer man har gjort seg,  legger nye lag av forståelse og aksept for seg selv og mennesker rundt deg. Det gjør vondt å legge ting bak seg, ting som har betydd mye, men slik er livet ,noe kommer og noe går. Det å slippe er antagelig vanskeligere jo eldre man blir. Det å våge å føle kan ta deg langt ned, men også høyt opp. Det er som en berg- og dalbane ….fryden og skrekken, opp og ned. Fryden man føler der oppe gjør nedturene lettere å holde ut.

Dette året har også vært et år med mange fine opplevelser og mange gode stunder sammen med venner og familie. Nå i kveld skal vi feire det gamle året sammen med gode venner og så skåle det nye inn. I går kveld var vi invitert til min venninde Astrids på julekaffe og hadde en veldig koselig kveld sammen med henne. 

Enda er det stille rundt huset her, men snart kan jeg høre det våkner til liv. Jeg liker å sitte her ved spisebordet på morgenen i fred for meg selv og  se dagen starte. Høre naboen på verandaen med morgenrøyken, se lyset bli tent i vinduene på den andre siden. 

Før jeg legger bort Macén og går morgenturen med Terry vil jeg ønske dere alle en fin kveld og et godt nytt år. Mange av dere har gitt meg mye dette året, alle de fine innleggene, jeg føler nesten at man kjenner dere. Takk også for alle kommentarene dere har lagt igjen. Dere skal vite at jeg har blitt glad for hver eneste en. 

10 kommentarer
  1. Likte den sammenlikningen du hadde der om livet og berg og dalbanen. Fryden på toppen. Hmm .. har aldri tenkt akkurat sånn på det. :o)
   Godt nyttår til deg og dine. Måtte 2012 bli et fantastisk år.

  2. Ja, det er mye som skjer i løpet av et år både av vonde og gode ting. Det gjør godt å tenke tilbake på alt det som har vært fint.
   Ønsker deg et riktig Godt Nytt År! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg