Famile!

Noe av det som er best med julen er å være sammen. I går var begge mine søstre med familie og min far på pinnekjøttmiddgag her oss oss. Ettersom vi bor i en ikke alt for stor blokkleilighet er plassen begrenset og dette er vel det optimale av det vi kan trenge inn. Men alt gikk likevel vel og vakkert for seg og alle fikk en stol å sitte på selv om noen satt på kurvstol fra verandaen. 

I dag er det på`en igjen med familieselskap. Da er det min far som byder på juleselskap i leide lokaler på travbanen. Vet ikke helt hvor mange, men tror det var noenogfemti totalt. Alle mine søsken med partnere  (10) deres barn (17) deres partnere (?) deres barn (9) min tante og noen søskenbarn. Hele storfamilien på en gang verdens beste julegave. 

Når alt kommer til alt er ikke familie det verste man har. 

 

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. Håper du får en flott dag. Min familie er så stor og så spredt at jeg tror ikke vi ville klare å få alle til å komme. Vi var nærmere 40 i min mors begravelsen men det var ikke mange av barnebarn og oldebarna som var tilstede. Det ville vært et stort prosjekt å få alle samlet

  2. Så kozelig, stort familieselskap er så flott. Det er noe jeg savner ved å bo i Oslo, og resten ca 3 timer unna med bil. Koz dere masse sammen i kveld :o))

  3. God formiddag;-))))
   Så kjekt og samle alle sammen da.. det var litt av en gjeng dere blir;-)))) koooos… Vi er og bedt på middag til min søster og familein hennes, der er det hjortelår som står på menyen;-)) Ellers er pinnekjøtt favoritten her i huset;-)
   Ha en fin fin dag videre

  4. Wow,,det er storfamilie du har Siv,og sikkert hyggelig og kunne møtes slikt med alle tilstede. Smart av din far og leie et lokale for kvelden,og håper Dere har hatt en fin romjulskveld:))Og kanskje litt godt og komme hjem etter kvelden også:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg