Bytte julegavedagen!

Så er det romjul og Jarle er tilbake på jobb igjen.Føler meg nesten litt ensom her jeg sitter og venter på at vinden kan stilne nok til at det er trygt å gå ut en tur. Men det blir lengre og lengre mellom kastene så en tur er nok en god ide om noen få strakser. I kveld kommer Hege, Bjørnar og alle barna på middag og så kommer Anne-Lise og Kalle på kaffe litt senere. En kjempestor selvfisket laks (Jarle) ligger klar til å helstekes i ovnen og så blir det ananas, rømme og agurksalat som tilbehør. 

I dag er den store byttedagen, alle som har fått noe som ikke passer eller flere eksemplar av det samme får sjansen til å bytte til noe som passer bedre. Det er jo bra at det går an, men når jeg leser at vi kaster massevis av de julegavne vi får blir jeg provosert. Like før jul overhørte jeg en samtale mellom to voksen damer hvor den ene freidig fortalte at hun hadde mye å hevne når det gjelder julegaver. Så mye rask som hun hadde fått. Jeg ble skikkelig satt ut av det….hevne…skal man gå rundt å bevist prøve å finne noe skikkelig stygt til noen i julegave. Nå tror og håper jeg at dette er unntaket og det er helt sikkert slik at vi ikke treffer med alt det vi gir bort. Men aldri om jeg kunne være så utakknemlig eller legge slike motiv i en gave jeg har fått at jeg føler at jeg hadde noe å hevne. Aldri heller ville noe gå i rasket. Da måtte det være bedre å gi det bort til Frelsesarmeen eller noe slikt. 

I år har jeg kun fått gaver jeg ble glad for, kun et av hver eksemplar og bare farger og størrelser som passer. Ingen ting som skal byttes, kastes eller hevnes.

Ha en fin dag.

 

7 kommentarer
  1. Du er ikke ensom vet du . vi bloggevenner er her 🙂
   Heller ikke jeg skal bytte noen av mine gaver i år- Ha en fin dag mellom vindkastene

  2. Du er aldri ensom. Vi er her, vet du 🙂 Fikk ikke så mange gaver i år, men de jeg fikk er jeg veldig glade for 🙂

  3. Hei og god dag Siv:) Syntes det er litt godt med hverdagen igjen,men skal ikke bytte noen gaver her heller,er kjempefornøyd med det jeg fikk:) Ja er mange bortskjemte mennesker som ikke klarer og være fornøyde over det dem får,burde skamme seg over og si noe slikt som du overhørte. Middagen du skal servere i dag hørtes helt nydelig ut,og ikke minst selvfisket,,så kos Dere og ha en fin dag videre:))

  4. Helt enig med deg der. Tenk å kaste julegaver som er gitt med en god tanke bak. Nei, man pønsker da ikke ut håpløse julegaver til folk. Liker man ikke det man får så kan ihvertfall gi det til frelsesarmeen. Jeg blir alltid glad for å få noe jeg.

  5. Tenk å si noe slikt som at en skal hevne seg ved å kjøpe en stygg julegave! Hvilken glede kan folk ha av sånt? Jeg bruker aldri å bytte eller kaste noe jeg har fått, jeg blir glad uansett. Den fiskemiddagen din hørtes deilig ut.. Ha en fin ettermiddag og kveld 🙂

  6. Jeg har oxo bare fått gaver jeg har satt stor pris på, men om de ikke hadde falt i smak ville de aldrig blitt kastet. Jeg ville heller aldri gi noe tilbake til noen, som jeg selv ikke var fornøyd med å gi bort…. For meg er det like viktig å gi som å få.. Koz dere med den fiskemiddagen, det hørtes nydelig ut :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg