Julemat! »#$%&*@)&%$#”

Julematen  og jeg er ikke lengre gode venner. For meg er det nok best å følge en bestemt diett som i og for seg til hverdags er helt grei. Men når det er tid for noe ekstra har jeg litt for lett for å vandre ut av den smale stien og ut på en motorvei full av alle slags julefristelser. I går kveld, i natt og nå på morgenen fikk jeg kjenne hvorfor jeg i størst mulig grad lever på diett. For å si det slik – det er ikke godt og angermannen har tatt meg til gangs. I dag er jeg tilbake på den smale sti igjen og der er det nok best for meg i det lange løp.

Etter en alt for rolig dag i går skal jeg prøve å få litt mosjon i dag. Her snakker vi ikke om noe som ligner svette og ta seg ut, men som sagt …mosjon….en tur på glattisen med Jarle og Terry., men kanskje en tur med litt lengde på. Vi fikk en liten smak av stormen sent i natt, men nå er det rolig igjen så det ble ikke så alt for ille her.

 

 

3 kommentarer
  1. Uff, ikkje bra.. Håper du får magen på rett kjøl igjen, jeg har også en sånn mage som ikke kan spise julemat mange dager på rad. Ha en fin andre juledag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg