1. juledag!

I natt har det stormet ute, jeg lå våken lenge å hørte hvor stormen blåste utenfor. Innen vi stod opp i morges hadde det roet seg og nå er det utværans igjen. I dag er det tid for å roe ned, ikke ha annet på kalenderen enn mat, noen småturer og så slappe av. Det regner, men en tur ut må man uansett.

Vi hadde en fin julefeiring sammen med Hege, Bjørnar og barna. Det ble servert både ribbe og pinnekjøtt og alt smakte skikkelig godt. Ungene koste seg stort og det ble en koselig julekveld. Nå prøver jeg å finne ut av min nye dokkingstasjon, men har hittil kun fått den til å spille av direkte fra I-phonen, men jeg finner vel ut av det etter hvert. Må bvel til pers med bruksanvisningen. Sukk….jeg hater bruksanvisninger. De er på omtrent tusen forskjellige språk, men aldri norsk. Denne har blandt annet svensk, finsk, dansk, men norsk nei….

7 kommentarer
  1. I min verden var det noen som sa at å lese bruksanvisning er feigt. Jeg må bare innrømme at jeg har ikke lest manualen til bilen min som nå har passert 5 år, og som skal byttes inn nå. Jeg har sikkert gått glipp av faciliteter som mange nyere biler har, men som vi klarer oss uten.
   Ha en fortsatt fin juletid uten for mye manuallesing.

  2. Første juledag er dagen for å finne ut av eller sette seg inn i, eller bare nyte julegaver. Bruksanvisninger er ikke no’ særlig, nei. Vi fikk vel egentlig ingen gaver som krever bruk av anvisning, heldigvis. 🙂
   Du får ha ei riktig fin jul videre, Siv!! Klem

  3. Vi fikk bruksanvisning på norsk til jul!!! På en tv 🙂 Ble passe forbauset, er vant til at en må lese svensk eller dansk (foretrekker som oftest dansk da).
   En fortsatt god jul 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg