Terry er rimelig bortskjemt!

Min firbente samboer vekket meg tidlig i morges. Ingen er mere dedikert enn min venn Terry når han har bestemt seg for noe. Han stirrer meg i senk, pistrer, stirrer igjen, så blir det stille, jeg klarer ikke la være å åpne et øye for å se om han er der enda og ser rett inn i to brune øyne, åpner det andre og ser halen som logrer fornøyd…han har greid det igjen..matmor er våken. Bortskjemt han…ja da….men pytt pytt morgenstund har gull i munn og man får mere ut av dagen. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Selv om klokka enda ikke har rundet 08.00 har jeg vært ute på tur, malt to lister i gangen, støvsuget og ryddet. Nå tar jeg meg en liten rast før jeg hiver meg på  resten av skapene på kjøkkene, det er ikke mange igjen så det er ingen pes. Så har jeg noen adventsgaver igjen før jeg  har fått pakket inn 24 pakker til hver av mine 4 barnebarn.  Phhhhh……ja vel veldig koselig også. Jeg liker adventstiden, radioen står på P1 som vanlig, mye fin musikk, levende lys på bordet er med på å lage en fin rolig koselig stemning. 

Ettersom det er onsdag i dag skal jeg hente de tre yngste i barnahagen og så spiser vi middag sammen. Så er det juleverksted hos Lillian, var med henne i går og handlet materiell så nå blir det enda flere armbånd. Det er noe med å være sammen i adventstiden, sitte rundt et bord å lage noe,  prate, spise, kose seg…

 

3 kommentarer
  1. Høres jammen koselig ut dette da. Blir ikke mer vasking enn vanlig for mitt vedkommende, men så reiser vi bort også da fra den 23.-29.desember.
   Koselig med “jule-verksted”, 13-ten holder på hver kveld, og jeg ser på med mitt strikketøy :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg