1. søndag i advent….

I dag snør det her på Romolslia, fin hvit snø som daler ned som på et julekort….. sakte og idylisk. Det er årest første snø selv om vi sier og skriver 1. søndag i advent i dag. Nå var juletreet på plass melom blokkene her og skal tennes litt senere i dag. Blir nok noen par med store øyne når julenissen kommer med sekken full av godteposer til barna. Lilla duk er lagt på bordet og adventslysene er på plass så nå er kosefaktoren rimelig høy her i huset.

Terry og jeg har allerede vært på dagens første luftetur, det er godt å gå slik sammen tidlig på søndag morgen før andre har stått opp, snøen gjør at alt blir så stille, man kan nesten få følelsen av å være alene i verden. Det er mørkt i de fleste vinduene enda, men det blir vel ikke lenge før det er mye aktivitet rundt blokkene her. 

Gårsdagens 60-års jubilant var godt fornøyd med dagen i går. Selv om det har vært rimelig tett mellom selskaplighetene i det siste er det koselig å møtes. Jarles store familie, min og felles venner som seg hør og bør ved en slik anledning. 

Koselig var det også da det viste  seg at en av serveringsdamene var min bestevenninde fra barndommen. Nå har vi ikke sett hverandre på 150 år, men slik er det noen ganger, man vokser litt fra hverandre, hun flyttet bort, jeg ble litt litt mere etablert og så gikk nå bare årene. Men her var hun plutselig og synet ga meg et bilde i hodet av to 13-åringer med like miniskjørt og stripete høyhalsede gensere på vei til vår første time på ungdomsskolen. Men det var den gangen og nå er nå….så da så….

 

 

9 kommentarer
  1. god morgen,ja dette høres koselig ut,snøen daler langt ned i fjella her men fortsatt når den ikke husa.Litt spesielt å sitte inne i godstolen og se ut på grønne marker og kvite fjell i bakgrunnen.Så koselig å få treffe en god barndomsvenninne på denne måten:))ønsker deg en fin dag og hyggelig feiring av advent

  2. Så koselig med snø 1.søndag i advent. Her er det pluss 10 og sol. Lite som minner om advent ute. Men når kvelden kommer og det blir mørkt stråler adventslysene ut fra vinduene. Kjempekoselig.

  3. Flått med litt adventsnø,Året,s første snømann, ongan vente.
   Ongan vente
   på julegrana,tennnnnes,da blir det gaver,))))
   Takk får i går, kosss dåkker i adventtia,lys nissser på plass

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg