Suprice!

I går fikk jeg årets største overaskelse. Vi var bedt på middag hos Hege og Bjørnar og hadde ingen anelse om at den rolige familiemiddagen vi forventet var et stort supriceparty. Da vi kom til huset var det pyntet med blomster, flagg og fakler utenfor og jeg tenkte det var svært. Men vel inne og opp trappen fikk jeg skikkelig hakeslepp. Der var hele storfamilien minus noen få stykker samlet for å markere vår 40-års brulypsdag. Suprice det skal være sikkert. Jeg måtte ha sett ut som jeg var falt ned fra månen. Det hadde aldri falt meg inn.  Det var nydelig dekt opp, boblevann og god mat. Så tusen takk alle sammen, men spesielt Gerd og Kjell,  Hege og Bjørnar som fikk det til å skje. 

I dag tenker jeg at jeg er heldig som har familie som man kan feire store viktige begivenheter med. Familie og venner det er det som gjør dagene gode og hjertet varmt. Der var pappa, brødre, søstre,  svigerinner, svoger, barn, barnebarn, nieser, nevøer og deres barn. Hjertet blir bare større og større og jeg er så glad i alle sammen.

 

 
 

 

12 kommentarer
  1. Så koselig da.Godt å ha familie rundt seg. Koselig at dere hadde det fint her på Nordmøre også. Grotten er så absolutt et skummelt sted – men neste gang dere er på disse trakter må dere sifra litt på forhånd. Stiller opp med kaffe og kake,jeg, til celebre trønderturister!!!
   Middagen er i boks. Det neste som må på plass er treningstider ;o)

  2. Så omsorgfullt tenkt. Godt å se at du har en så herlig familie som tar godt vare på hverandre og seter pris på en. Du er en herlig person så dette fortjente du absolutt : )

  3. Åååå Så koselig… Ingenting er bedre enn familie og venner… Så snille de er som overrasket dere… Velfortjent sikkert… Ha en flott Mandagskveld også =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg