Deilig i Kristiansund!

Helgen i Kristiansund har vært fin på alle måter. Det er fantastisk av og til å komme seg bort litt selv om det er langt fra en verdensomseiling. Vi har i alle fall bare slappet av, spist godt å så ikke minst tatt turen om Atlanterhavsveien og til Bud. Naturen her er fantastisk, man kjører omtrent ut i Atlanteren, storhavet er like i nærheten og været oppleves nærere på godt og vondt. Denne gangen var det vind og regn og man kunne ane hvordan det må være å bo her like ved storhavet. Jeg elsker havet, har jeg levd tidligere har det antagelig vært i et slik landskap, nære havet med mye vær.  Nå er det slik at bare jeg ser havet, senkes skuldrene, pulsen blir roligere og jeg føler jeg er der hvor jeg skal være. 

Så tilbake til Kristiansund, det har seg desverre slik at det er en fantastisk butikk midt i sentrum som heter Grotten hvor de hadde mye fint. Litt for mye fint for å si det slik. En blid dame fant frem den ene toppen etter den andre, og jeg hadde lyst på alle. Desverre var ikke prisene av den sorten som passer lommeboka mi best, men det ble likevel to topper og litt stasj til huset. 

Så ble det også støvletter, men det var  planen uansett så det regnes ikke. Et pledd til Terry (som allerede er tatt i bruk ) hang vel også med. 

Nå er jeg alle fall hjemme igjen, Jarle har funnet en fotballkamp på TV, Terry sover på det nye pleddet, jeg kjenner det er godt å være hjemme, lommeboka skriker om hjelp, men ellers er alt som det skal være.

 

5 kommentarer
  1. Så koselig dere har hatt det. Slik påfyll er verdens beste medisin. Slunken lommebok, javel. Havregrøt er både sunt og godt 🙂

  2. Jeg deler din begeistring for havet. Jeg har det likedan når jeg er ved havet. Pulsen roer seg og jeg får mer energi. Borte bra, hjemme best, og ekstra koselig med en liten gave eller to.. Velkommen hjem.

  3. Skulle vært og shoppet jeg også,alle buksene mine har krympet i tørketrommelen:))men når jeg sier det høgt er det noen i rommet som humrer,lurer på hva det skal være for?

  4. Flotte bilder fra turen Deres Siv,og det høres ut som helgen har vært helt toppers:) Ja slik skal en unne seg mens en kan:) Må du ha en fin ny uke:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg