I Kristiansund.

Nà er vi vel og vakkert pà plass i vakre Kristiansund. Været har ikke vært beste venn, men vi koser oss likevel. I går haglet det inne i mellom regnbygene, men i dag er det i alle fall opphold så langt. Nå skal vi gå en tur ned til havna og se oss litt rundt og så har Jarle forbarmet seg over meg og lovet å bli med på shopping oppe i byen.

I går spiste vi en god middag på en fiskerestaurant hvor vi er hver gang i Kristiansund. Det eneste vi kan klage på her er posjonene som var alt for store noe som føret til at vi spiste alt for mye .Kjenner meg stappmett enda dagen etter så da har vi helt sikkert fått tilstrekkelig.

I kveld skal vi pynte oss og gå ut å spise et godt måltid igjen og i morgen er det tilbake til Romolslia igjen. Merkelig hvor fort tiden går nårnman har det hyggelig.

7 kommentarer
  1. Kristiansund er en herlig by. Var det på Smia dere var og spiste fisk? Der har de ihvertfall nydelig mat. Kos dere videre og ha en super lørdag 🙂

  2. Både Smia og Sjøstjerna er flotte restauranter. Om det passer sånn, så må dere ta dere en tur opp i Bestemors Have som ligger oppe i vanndamman. Veldig koselig sted som kan kombineres med en liten spasertur på fine stier. Om det ikke er GODT vær, så er det iallefall brukanes.
   Kos dere masse, og klem til både deg og kaillen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg