Krisepakke og bekymringer!

Vi har hatt noen nydelige dager her oppe i trøndelagen. Merkelig mildt i forhold til årstiden, men veldig fint å få disse dagene nå på tampen av året etter den dårlige sommeren vi har hatt. For et år siden på denne tiden hadde vi over 20 minusgrader og snø over en ganske lang periode. Slik det er nå om dagen får vi kortet ned vinteren mye.

Om en times tid nå tar jeg brudgommen med meg og reiser til Kristiansund. Vanligvis bruker vi å reise en tur hvert år, men på sommeren fra hytta. Vi skal ikke noe spesielt annet enn å ha en helg borte fra alt og bare kose oss sammen. Så på lørdag en tur på vår yndlingsrestaurant å spise en god middag med et godt glass rødvin til. 

Jeg liker å være ute nå om dagen, i går syklet jeg først til Heimdal og så var Linda og jeg på tur på ettermiddagen. Må liksom bruke alle anledninger nå til å komme seg ut, lade opp før vinteren, nyte de siste mildedagene.

Så kan man observere at Stoltenberg nok en gang har valgt bort kongen. Begynner å lure på om han har en president i magen. Euroen og Hellas er reddet gjennom krisepakken hvor de medlemmene som har penger i alliansen motvillig har trått til. Pakken er ikke før på plass før Italia avslører at det ikke står så bra til der heller. Så må det kanskje en ny krisepakke til. Man har da sine bekymringer når man er statsleder.  Kanskje like greit å være en fru hvermannsen? Eller hva?

 

5 kommentarer
  1. Helt enig med deg,det beste er å være en vanlig hvermannsens:))ville ikke vært i skoa til noen av statslederane.
   Håper dere får en superfin weekend sammen:))det er godt å ha tid til bare hverandre.
   ha en fortsatt fin fin dag

  2. God tur og kos deg masse. Håper kameraet blir med så vi får se bilder fra Vakre Kristiansand : ) Det har vært uvanlig varmt her og-samt jeg registrerte at det kommer noe spirende opp av blomsterbedet nå… Ser ut til å være en løkblomst, men må vente å se til den har kommet mere opp av jorden for å vite hva det er.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg