En sang om lengsel.

Helt siden jeg var veldig ung har jeg vært glad i å lese. Hver gang jeg har hatt en ledig stund har jeg fordypet meg i en bok og var borte fra denne verden. Noen ganger virket det som jeg kjente de fiktive personene bedre en  jeg kjente meg selv. De ble så virkelige at jeg gråt når de hadde det vondt og var glad når de var glad. Alle de årene jeg var opptatt med mye jobb ønsket jeg mere tid til å lese, men etter hvert ble det helst på sengen. En halv times lesetid på tampen av dagen og ofte på bekostning av sårt behov for søvn. Men en bok har jeg alltid hatt på nattbordet.

Livet er for kort for dårlige bøker og dersom en bok evner å dra meg inn i handlingen etter noen sider, orker jeg ikke lese den ferdig. Før ville jeg gjerne eie alle de bøkene jeg leste, mange ganger leste jeg samme bok flere ganger, men bokhyllene ble snart fulle og nå gir jeg dem videre etter hvert som de er lest ferdig. 

Nå om dagen burde jeg ha masse tid, men dagene bare renner bort og det kan ta lang tid å få lest ferdig en bok. Nå har jeg likevel fått lest ferdig Andrea Levys bestselger “En sang om lengsel” som er en meget spesiel bok. En bok som jeg trygt kan anbefale om noen leter etter noe fint å lese. En bok som er vanskelig å legge fra seg.

 

 

 

3 kommentarer
  1. God morgen.Ja døgnet har nok for få timer enkelte dager,sånn er livet men en god bok er ikke å forakte innimellom:)blir kanskje mulighet for mer lesning når vinteren setter inn.
   Ønsker deg en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg