Søvløse netter!

Noen netter er bare alt for lange, tankene vil ikke gi kroppen ro og man ligger der, prøver den ene stillingen etter den andre uten å kunne feste søvnen. Ingen timer er så lange som disse timene alene i verden, mens man prøver ut alle de gode råd man har fått mot søvnløshet. Så langt ute i de små timene endelig et par timers hvile før morgenen krever deg. Nå er det heldigvis langt i mellom slike netter nå om dagen, men jeg har hatt mange perioder hvor søvn har vært mangelvare. Merkelig nok er jeg oppe etter alt for lite søvn, ferdig dusjet og har startet dagen. 

Min turkamerat og alltid trofaste kompis Terry er ingen morgenfugl. Han drar seg i godstolen min og tar ikke  sjansen på at forlate den slik at jeg kan ta den den tilbake.  Han ser så vidt på meg med et øye, snøfter oppgitt og legger seg til å sove igjen. Han ligger godt der han ikke skal ligge, kroppen er ikke i lage så tidlig på morgenen så jeg velger å overse det. Han har ingen planer om å gå tur enda så da må bare matmor roe ned en time eller to før vi går ut. 

Jeg har planer om å bake knekkebrød i dag, så på sykebesøk til Kristian og Silje som begge har vannkopper. I ettermiddag skal Linda og jeg på en av våre vanlige kveldsturer, hadde vært greit om det stoppet å regne. 

 

 

6 kommentarer
  1. God morgen.Vi har vist hatt en lik natt eg og du,vurderte en stund å gi opp og stå opp igjen:))no sitt eg og ser ut på nesten skyfri himmel og 19+ blir en god dag.

  2. .. eller mann kanskje .. ikke bare dyrene som sover godt, overalt! Har hatt sånne netter i et par år nå. Mer eller mindre. Men ikke fordi tankene svirrer sånn. Det er bare så slitsomt med disse heteturene. Virker som om jeg går i søvne noen dager. Litt kjipt.
   Ønsker god bedring til de med vannkopper og en fin dag til deg. :o)

  3. God morgen til deg også. Søvnløshet vet jeg alt om også. Det er utrolig deprimerende for man vil jo så gjeren ha en god nattsøvn og våkne frisk og uthvilt,
   Ha en god dag og de søte små med vannkopper blir nok veldig glad for et besøk fra bestemor.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg