Regn eller?

Det er rart hvordan været påvirker oss. En fin høstdag og du er nesten andektig,alt er bare fryd og gammen.  En annen dag på samme siden av året med regn og grå skodde og du  tynges ned. Ikke bare landskapet men også sinnet blir grått og tungt. I dag er det litt slik, grått over alt ,med  regn i luften. Men etter et døgns rolighet kjenner jeg at kroppen trenger en god dose mosjon og skal sykle til behandling i dag enten det regner eller ikke. Må nok se om jeg kan finne noe skikkelig regntøy snart dersom jeg skal komme meg ut hver dag. Har inntrykk av at det har regnet hele sommeren og nå veldig mye i høst.

Så blir det bare et pannekakebarn i dag, de to andre ligger i vannkopper. Særlig lille Silje har vært ille syk med vannkopper over alt. Men nå er kanskje det verste over og begge kan tilbake i barnehagen igjen.

I går lakket jeg neglene grønne, når jeg ser på dem nå ser det veldig rart ut, negler skal da være rosa eller rød, eller hva er egentlig mote nå om dagen? 

 

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Det er regn og vind på Nordvestlandet, men for min del er det greit.Det er høst og jeg forventer at det skal være slik.Finværshøstdager er deilige, men på skikkelige høstdager er det så utrolig godt å være inne.
   Håper du får en fin sykkeltur og en fin dag, og at sjuklingene blir friske fort.
   -klem-

  2. Fin innstillig det..komme seg ut uansett vær.Håper du får en fin sykkeltur.Hva som er in på neglekkfronten har jeg lite peiling på,jobber i helsevesenet og der er det kun korte negler uten neglelakk på som gjelder,men kjøpte meg slike falske en gang jeg skulle i selskap og følte meg skikkelig fjong,de lakkerte jeg knallrøde! ha en fin dag.

  3. Regntungt her også i dag,ikke mye fristende å gå ut da.Nei en god regndress må nok til,:)du får kose deg med den ene pannekakeungen i dag,kan jo være greit med bare en avogtil også:)
   Når det gjelder neglelakk bør det være en smaksak og ikke mote,men grønn?hvet ikke helt eg det høres bedre ut med rosa skal si meg enig i det

  4. Det er dessverre meldt mye regn i Trøndelag i dag. Grønne negler!?. Javel, men da må jeg fortelle at jeg en gang fikk i oppdrag å kjøpe en gul leppestift med fra et oppdrag i London. Jeg trålet mer eller mindre hele sentrale London før jeg fant noe som nærmet seg gult. Stolt overrakte jeg leppestiften til min datter da jeg kom hjem. Hun mottok gaven med replikken, “Den er jo ikke gul”.
   Det var selvsagt etuiet som skulle være gult!! Ja, da så! Ha en god dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg