Mandag igjen!

Jeg hadde egentlig tenkt å sykle ned til byen i dag for å hente ut medisin på apoteket, men det pøser ned så jeg kjører heller bil dersom det ikke klarner opp snart. I kveld skal Gerd og jeg til Tjeldbergodden for å besøke hennes datter og min guddatter Ingrid.  Ingrid er av den typen som alltid får alt til å virke lekende lett, hun er ikke mange og tyve år, men har allerede et stort fint hus, en leilighet i byen, en båt, en samboer og en nyfødt sønn og sjonglerer alt dette på strak arm. Men det aller beste med Ingrid er at hun er snill og omsorgsfull ovenfor de hun er glad i. Hun har liksom en ekstra antenne, akkurat når du trenger det mest sender hun en melding og sier hun er glad i deg. Og på toppen av dette er hun veldig gjestfri, samme hvor ubeiliglig du kommer blir du tatt i mot med åpne armer servert kaffe og gjerne nybakt kaffebrød. Nå skal vi i alle fall være der til i morgen så det blir nok bra. 

I går kjørte vi over fjellet på vei hjem fra hytta. Det var så vakkert  med alle fargene at jeg tenkte noe større enn meg må ha skapt dette, de fantastiske fargene, den kjølige friske luften, det var perfekt. Alltid på denne tiden har jeg lyst til å reise til et fjellhotell, være der en langhelg og gå i fjellet. 

Nå er det mandag, men også denne uken har mye å by på.  Ha en fin dag.

 

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. I Namdalen er det fint høstvær, og Elgjakt så i dag blir det innhøsting av grønnsaker fra egen hage.
   Ha en fin dag Siv:-)
   (STOR KLEM)

  2. Jeg er glad vi tilbrakte dagen i fjellet i går,for det er virkelig vakkert nå om høsten,i dag regner det noe aldeles forferdeligt så da hadde det ikke blitt hyggelig i fjellet

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg