Litt rart….

I dag våknet jeg med et øye som er vondt og hovent. Ser litt merkelig ut med en stor pose under det venstre øyet. Får bare håpe det blir bedre utover dagen. Litt rart er det likevel fordi jeg vet ikke om at jeg har gjort meg noe. 

Nå har vi fått handlet maling og malingsutstyr til veggen i stua. Tilbudsmalingen som vi hadde tenkt å kjøpe kunne ikke fås i den fargen vi skulle ha, men ekspeditøren hadde en annen sort på tilbud…… som heller ikke kunne blandes i den spesielle fargen. Litt rart, men hva er det egentlig som går på skinner, her i byen er det bare togene. Nå er det i hvert fall bare å ta ned alt stasjet , vaske ned veggen og så blir det kanskje maling i morgen. Jeg er veldig dårlig med farger, de fargene jeg ser på et bitte stykke i en brosjyre er aldri den fargen som kommert på veggen. Egentlig litt rart, fordi jeg lett kan se for meg hvordan det skal bli, det blir bare ikke slik. Den ligner ikke en gang.

Jeg skulle gjerne ha begynt med malingen nå straks. Men i dag skal jeg hente tre av mine barnebarn i barnehagen og nymalte vegger i selskap med tre små blir antagelig litt dumt når malingen egentlig like godt kan vente til i morgen. 

 

8 kommentarer
  1. Nei, det er rart det der…..med farger på en liten lapp…men fint blir det vel lell tenker jeg.
   Jeg holder på med å sparkle, dvs jeg er ferdig med gangen så nå står kjøkkenet for tur…ikke hele veggen heldigvis, bare mellom benk og skaper…Ha en fin dag med barnebarn i dag:-))

  2. Kunne bli flott dekor på veggene det – små håndavtrykk overalt 🙂 Men det faller vel ikke i god jord hos foreldrene, så da er det jo like greit å vente…

  3. Du må kjøpe noe prøver og male på veggen før du ser den endelige fargen…..litt vanskeligt å se med en liten lapp, og fargen blir andreledes i rommet uansett pga lyset….klemz Dev :-)))

  4. Måtte smile for meg selv da jeg leste dette… Hvorfor gjøre i dag det man kan utsette til i morgen!? Hehe. Men så bra at du prioriterer barnebarna dine! Det setter de nok stor pris på – og foreldrene deres også.
   Lykke til med malingen og god bedring med øyet!

  5. Tusen takk for hyggelig kommentar. Når det gjelder malingen, så bare ikke gjør som oss en gang vi skulle male veggene i stua. Ungene fikk tegne rett på veggen da vi hadde tatt ned alt gammel tapet. Det vi ikke tenkte på var at den minste ikke så forskjell da vi hadde malt alt lyst. Han hadde stått opp om morgenen og tegnet en flott tegning over hele den nymalte veggen, og var selv veldig stolt.
   Lykke til med malingen, og god bedring med øyet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg