En sommer er over!

Fem ukers herlig ferie er over og nå er det hverdag som gjelder. Jeg kjenner meg litt trist i dag på forskjellig plan, slik jeg alltid gjør når noe er over. Jeg er av dem som vil holde fast på alt som er bra, vil ikke at det skal være over. Slik vil det være et par dager og så har hverdagen festet grepet og alt blir bra igjen. Nå banker høsten på døren og vil inn. Med høsten kommer frisk fin luft og farger som selv ikke den beste kunstner kan gjenskape. . Det er bare en ting galt med høsten og det er at vinteren kommer etterpå, men den tid og den sorg.

I dag skinner solen fra skyfri himmel i kontrast til den våte dagen vi hadde i går. Nå skal jeg ta Terry ut på tur, så skal jeg rydde og fikse litt og så sykle en tur til byen. Jeg har savnet sykkelturene. Kroppen trenger også litt mosjon nå etter alt slaraffenlivet. 

3 kommentarer
  1. Høsten har absolutt sin sjarme. Tenk på fargene i naturen, den rene og klare luften. Ja, og som jeg tidligere har skrevet, vi går inn i fårikåltiden. Mye å se fram til med andre ord.

  2. Ja den vi vinteren kan jeg også styre meg for. I fjor hadde vi så voldsomt med snø og kulde her hos oss og jeg kom meg nesten ikke ut på tur 🙁 Bedre å bo i Spania om vinteren kanskje?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg