Så er alt tilbake til normalen!

I dag har  det regnet jevnt og trutt , inne i mellom har vi lurt på om det var syndefloden som var  sluppet løs, men så i kveldingen ga det seg såpass at vi kom oss ut på tur. Jeg bare må ut hver dag om det ryker eller fyker, kroppen trenger det, hodet trenger det og hjertet trenger det. Jeg kan ikke sitte inne en hel dag.

På formiddagen har det vært litt shining i leiligheten med god hjelp av lille Andreas. Formiddagen gikk rolig og harmonisk for seg. Så kom mammaen med tvillingene og freden tok slutt. To ettåringer er ingen spøk. Om noen innbiller seg at den andre går for det samme må tenke seg om en gang eller to. Det er to og to ettåringere er to og ikke en. Når de kryper av gårde i hver sin retning….som sagt freden tok slutt. Men hva skal man egentlig med fred, det er sikkert overvurdert og ingen ting å trakte etter. Litt liv og røre gjør bare godt. Man kan hvile når man dør som min mormor alltid sa.

Nå lukter det nystekte knekkebrød i hele huset, det skal smakes på, har desverre ikke brunost, men det får våge seg…de er varme og de er gode….

2 kommentarer
  1. Er sikkert og visst at det blir liv og røre med to små i hus!men det er jo hyggelig kaos det da:)du får ha en koselig søndagskveld med nystekte knekkebrød,hørtes i grunnen veldig godt ut!

  2. Jeg liker også å gå en tur ut hver dag,dagene hjemme blir jo lange nok alikavel.Jeg tror deg når du sier att 2 er 2 og ikke 1:)venninna mi er også mormor til tvillinger så ja det blir liv og røre:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg