Vel hjemme!

Det var ikke veldig trist å forlate Helandsjøen og hytta i går ettersom det regnet. Det mye omtalte nylagede og nyplantede staudebedet derimot kunne jeg tenkt meg å se litt mere på. Ettersom jeg alltid har bodd i blokk har jeg liten erfaring med den sorten planter, men har alltid ønsket meg et uryddig, usymatrisk staudebed. Til våren håper jeg at det blomstrer villig vekk der ute og at det blir alt det jeg har håpet på. Nå har jeg begynt å tenke på et rosebed. Det er vel slik med meg som så mye annet at mye vil ha mer og f vil ha fler.

Andreas lot ikke vente lenge på seg etter at vi kom hjem, han var her i går og han kom tidlig i morges. Han har savnet å kunne komme hit og vi har savnet han. Nå spiller han Angry bird og har så vidt tid til å se opp. En og annen rapport  i forhold til spillet fremmes med stort engasjement, mormor er ingen Angry bird ekspert, men skjønner at fuglene som sitter i bur må slippes fri og at Andreas liker å treffe lampen. 

I dag skal jeg rydde skikkelig i leiligheten min, og så håper jeg på en sykkeltur etter hvert. Men aller først er det nybakt brød og frokost som gjelder. 

 

 

6 kommentarer
  1. Angry bird er helt fjernt for meg som mye av det annet nye som har kommet innenfor elektronikken.
   Ønsker deg en flott søndag og lykke til med ryddingen i leiligheten. Søndag er en fin dag til å komme litt i orden på.

  2. Så deilig å kunne ha et bed når en alltid har bodd i blokk og så koselig når barnebarn vil komme på besøk. Nyt søndagen. her skal også ryddes etterhvert

  3. Tusen takk for kommentar og for lykkeønskningeri forbindelse med valget. Det er litt skummelt å “hive seg utpå”, men det er morsomt også. Nybakt brød er forresten veldig godt ;o)
   Håper du har hatt en fin helg.
   -klem-

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg