Aalborg!

Tenk at man kan ta en ferje fra Gøteborg til Fredrikshavn og være fremme etter to timer. Så kjøre en time til å være i Aalborg. Har man i tillegg GPS så roter man bare halvparten av det man ville gjøre uten. Nå bestemte vår GPS seg for å sette kartet på hode og da ble det en øvelse å finne ut av det. Men til tross for det her er vi vel instalert på First Slottshotell og nå skal vi bare slappe av en times tid og så må man prøve å se hva Aalborg har å by på. Fint vær det har de i hvert fall og god kaffe det har vi allerede erfart. Er man kaffekjæring så må man ha god kaffe hvor som helst og til alle døgnets tider. Sånn er det bare.

Nå hadde det vært veldig praktisk om alle nordmenn bodde i Oslo, da kunne man spasert ned til ferjekaien og tatt ferjen både til Kiel og København og Gud vet hvor ellers.   Bor man derimot i Trondheim går det bare en ferje og den går til Fosen. Nå er ikke Fosen det verste stedet i verden, men severdig og opplevelsesverdig kan det ikke måle seg med storbyene rundt om kring i verden. Nå er det vel noen goder med Trondheim også, vi har Nidarosdomen, Munkholmen og trøndere, men som sagt ingen ferjer til fremende steder. 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Dere kommer fram litt raskere enn oss med seilbåten ser jeg 🙂
   og sjøl med bare ei ferge er jo ikke Trondheim så verst det heller da, med både Munkholmen og Nidarosdomen :))

  2. Fosen er sikkert grei nok som du sier, men særlig eksotisk kan der ikke være. Ikke for oss nordmenn – mener jeg. Du får utforske Jomfru Anesgt med tilliggende herligheter i Ålborg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg