Men først er det frokost…

Denne natten har vært lengre enn lang, ikke alltid like godt mitt sovehjertet, men man har da kommet gjennom den og håper enste natt blir bedre. I dag har min svigerinne Signy og hennes datter Randi fødselsdag. Dersom min mor hadde levd ville hun også hatt fødselsdag i dag. Men hun døde to dager før i 2010 etter mange års sykdom. Akkurat nå Jarle leser kart, Han legger ruten for morgendagen selv om vi har GPS i bilen. Anne-Lise føner hår og Kalle slapper av med kaffekoppen. 

På campingplassen er det liv og røre døgnet rundt, men det er ikke noen festplass. Naboens hund hadde kommet seg løs sent i går kveld og utløste en lang og strabiøs jakt for å få tak i han. Hadde jeg ikke selv følt det på kroppen med egen hund ville det ha vært et aldri så lite humoretisk innslag, men jeg er da god på bunnen og krysset fingrene for at hunden ville la seg fange til slutt.

Nå i dag skal vi ta bussen til Lysekil sentrum og se oss litt rundt. Men først er det frokost….

 

4 kommentarer
  1. god morgen.ser att dere er i samme område som vi var,vi var litt lenger inn i landet men hadde småbesøk til uddevalle.Håper dere får en fin dag,det er vel sol der no:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg