Så rart!

Det var så rart i går kveld. Akkurat på det lille stedet der vi var lyste solen og det var noenogtyve varme grader. Men samme hvilken retning vi så i ellers var det svart og vi kunne høre ramlet og se lynet. Nå i dag kjører vi videre til Lysekil hvor vi skal være to netter. Svensk TV er forøvrig fulle av nyheter om dramaet fra Norge, mange mener mye om mangt, jeg orker ikke mene så mye jeg bare lider med alle de som har mistet sine. 

Mange ting i verden er merkelige, man kan ikke forstå det. Så mange hoder som har så mange rare tanker og som noen ganger ikke nøyer seg med å tenke dem, men handler. I går kveld høret vi skudd, nå var det et stykke unna, men jeg fikk en ekkel følelse. Man skal ikke ha mye empati i kroppe  før man skjønner hvor redde disse ungdommene måtte ha vært….. 

Det er også litt merkelig å se og høre alle ekspertene snakke om tiltak mot terrrorisme, når vi innerst inne vet at det er ikke mulig.  Man kan naturligvis sette i gang tiltak her og der, men tenk bare fra en terrorists ståsted, det er så mange mål, kinoer, idrettsarrangement, alle mulige steder hvor det er mye folk. 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Dessverre så har du rett, terrorismen finner alltid et smutthull i gjerdet. Det beste er nok åpenhet og at folk tar avstand fra slike ekstreme holdninger, uansett hvilken side de kommer fra.
   Ellers så må jeg få ønske deg god tur videre i Sverige, livet må jo gå videre.

  2. Slik er det blitt.Livene våre fortsetter, ny uke i morgen og vi lever videre.Vi sørger og viser vår støtte, det er det beste vi kan gjøre nå.Ønsker deg en fin ferie. klem.

  3. Vi må bare lære oss å leve i en verden som er mye farligere enn den var i for et par dager siden….det er jpo det som er terror….Dev

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg